Onlar hep bir adım önde! Olayları önceden sezen burçlar

Sezgileri kuvvetli ve öngörülü burçlar çevreleri tarafından çok seviliyor. Özellikle su gruplarının tahminleri tam 12 den isabetli oluyor. Peki sezgileri en kuvvetli burçlar hangileri?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Burçlar arasında bazıları var ki onların yanıldıklarına pek şahit olamazsınız. Hisleri kuvvetli burçların rüyaları da genelde isabetli olur. Bu burçlar için her şeyin farkında olmak zordur. İşte hisleri en kuvvetli burçlar listesi...

HİSLERİ EN KUVVETLİ BURÇLAR

AKREP: Su grubunun en zekisi ve havalısı Akrep burçlarıdır. Bu burçları çekici kılan gizemleri ve hislerinin kuvvetli olmasıdır. Onlardan görüş almak sizin için şans olabilir. Akrepler sezgilerini sessizce kullanırlar.

KOVA: His dünyası en zengin olan burçlardan biri de Kovalardır. Onlar hayatı ve insanı çok iyi anlamlandırırlar. Kovalar kalp ve beyni aynı anda kullanabilen nadir burçlardandır. Dolayısıyla Kova insanının fikir dünyasına güvenin.

OĞLAK: Her olay üzerine incelikle düşünebilen Oğlaklar'ın hisleri söz konusu olduğunda akan sular duruyor. Oğlak burçları gerçek hislerini ise onlara sorulana kadar açıklamaz. Tehlikeleri ve sürprizleri dahi önceden sezebilen Oğlaklara fikir sorabilirsiniz.