Öncesi ve sonrası fotoğraflarıyla sivilceleri yok eden ürünler

Sivilceler ya da saç dökülmesi için öncesi sonrası fotoğrafları ikna edici oluyor. Öncesi sonrası fotoğraflarıyla 5 güzellik ürünü hayatınızı kolaylaştırabilir.

Güzellikle ilgili öncesi sonrası fotoğrafları bir ürünü kullanmaya karar vermek için önemli bir referans. Saç dökülmesinden sivilcelere kadar hayatınızı kolaylaştıran 5 güzellik ürününü bir araya getirdik.

5 GÜZELİK ÖNERİSİ

YAĞ: Çay ağacı, jojoba ve argan yağlarının benzersiz karışımı yalnızca saç dökülmesine yardımcı olmakla kalmayıp aynı zamanda kepek oluşumunu önlemeye, saç derisi oluşumunu temizlemeye ve saçınızı nemlendirmeye yardımcıdır. Sülfatsız şampuanla deneyebilirsiniz.

NEMLENDİRİCİ: Hyaluronik asit, seramidler ve gliserin ile yapılan nemlendirici cildi temizler, yüzü nemlendirir ve makyajla oluşan yağları çıkarır. Cilde ve akneye sahip ciltlerde etkilidir.

YÜZ SERUMU: Bir C vitamini tabanlı yüz serumu daha parlak için faydalı. Kullanımdan birkaç gün sonra etkisini gösterir.

KİL MASKESİ: Kil maskeleri gözenekleri açar, sivilceleri vakum gibi emerek cildi pürüzsüz hâle getirir ve sıklaştırır.

TIRNAK YAĞI: Tüm bu kırılgan noktaları ve ağrılı tırnakları yumuşatmak ve güçlendirmek için günde bir kez tırnak yataklarınıza sürdüğünüz bir şişe tırnak ve tırnak eti onarım yağı güçlü tırnaklara sahip olmanızı sağlar.

Seçtiğiniz tatlıya göre 2022 hobinizi söylüyoruz

2022 yılbaşı makyaj ilhamınızı ünlülerden alın