Olmo ve Yamal'ın arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 918 kişi denedi 37'si 9 saniyede buldu

Zeka ve üstün dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi; Dani Olmo, Cristiano Ronaldo ve Lamine Yamal görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde istenen, Dani Olmo ve Lamine Yamal görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo'nun 9 saniyede bulunması. Ancak zekanın yanı sıra dikkat gerektirebilen bu testte birçok insan başarılı olamadı. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insan tarafından yoğun ilgi görüyor. Çünkü söz konusu testleri çözmek, odaklanmanın yanı sıra yüksek zeka seviyesi gerektirebiliyor. Nitekim Dani Olmo, Lamine Yamal ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi de hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor.

ZEKA VE DİKKAT GEREKTİREBİLEN OPTİK İLLÜZYON

Cristiano Ronaldo, Lamine Yamal ve Dani Olmo görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, dikkatin yanı sıra zeka gerektirebiliyor. Çünkü optik illüzyon testinde hem Lamine Yamal hem de Dani Olmo görselleri çoğunlukta bulunuyor.

Optik illüzyon testinde beklenen ise, çoğunluktaki görsellerin içinde olan Cristiano Ronaldo görselinin 9 saniyede bulunması. Ancak belirtilen sürede bulunması, yüksek dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Nitekim Türkiye'de bu testi çözmeye çalışan 918 kişiden sadece 37'si 9 saniyede başarılı olabildi.

Peki zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, siz 9 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Cristiano Ronaldo İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte hem Dani Olmo hem de Lamine Yamal görsellerinin fazla olması, pek çok insanın başarısız olmasına neden olabiliyordu. Bu nedenle birçok insan ipucundan faydalanıyordu. Eğer siz de Cristiano Ronaldo'yu göremediyseniz, optik illüzyon testinin sağ alt köşesine daha dikkatli bakmalısınız.

OLMO VE YAMAL'IN ARASINDAKİ CRİSTİANO RONALDO'NUN YERİ

Cristiano Ronaldo, Lamine Yamal ve Dani Olmo görseline göre oluşturulan bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarılı olamamıştı. Bu nedenle sadece yüksek zeka ve dikkat seviyesine sahip insanların başarılı olabilecekleri düşünülüyordu.

Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, Lamine Yamal ve Dani Olmo görsellerin içindeki gizli görseli siz de bulamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte optik illüzyon testindeki Cristiano Ronaldo'nun yeri;

Zeka testi: Aslan ve ayıların içindeki yavru kedi nerede? 1527 kişi denedi 72'si başarılı oldu