Öksürük için zeytinyağını böyle kullanın! Hiçbir şey kalmıyor

Öksürük bugünlerde en çok şikâyet edilen sağlık problemlerinden biri. İlaçlarla bu problemin üstesinden gelemeyenler zeytinyağlı kürleri araştırıyor. Öksürük için zeytinyağlı kürden faydalanabilirsiniz. B2 vitaminleri içeren bu kür aynı zamanda hafızayı ve sinir sistemini de güçlendiriyor.

Öksürüğün ilacı incir ve zeytinyağı. Sabah aç karnına tüketilen zeytinyağlı kür hem hafızanın hem sindirimin ilacı. İşte öksürük için iksir gibi kür tarifi...

ÖKSÜRÜK İÇİN KÜR TARİFİ

Kürün hazırlanışı oldukça kolay. Küçük bir kavanoza 3 yemek kaşığı zeytinyağı koyun. 2 adet kuru inciri dilimleyip zeytinyağına ekleyin. Karışımı, 1 gün boyunca bekletin ve sabah aç karna, incirleri yiyin. Yediğiniz incirlerin yerine yenisini koyun ve bir ay boyunca her gün bu formülü tekrarlayın.

ASTIM VE ÖKSÜRÜĞÜ KESİYOR

Boğaz enfeksiyonlarının iyileşmesine yardımcı olan kür, öksürük kesilmesine fayda sağlıyor, rahatlatıyor. Astım ve öksürük hastaları için saf ve doğal zeytinyağında bir süre bekletilmiş iki tane kuru incirleri sabah kahvaltısından önce tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Bu kür bu şekilde en az altı ay boyunca devam ettirilmesi önerilir. Ara verilmeden uygulanacak olan bu formül öksürük ve astım problemleri olanlar için inanılmaz bir tedavi metodudur.

HAFIZAYI GÜÇLENDİRİYOR

B2 vitaminleri içeren kuru incir, zeytinyağı formülü hafızayı ve sinir sistemini güçlendiriyor.

Kişilik testi: Yetenekleriniz ortaya çıkıyor! Ayak şekline göre karakteriniz...