Oğlak kazançlı, Boğa hırslı! 22 Ağustos 2021 burç yorumları

22 Ağustos 2021 Pazar burç yorumları merak ediliyor. Kova burcundaki Dolunay burçları etkileyecek. 22 Ağustos Pazar günü Boğalar için kariyer başlangıcı olabilir, Akrep burcunu ailevi konular bekliyor. 22 Ağustos günlük burç yorumları sizlerle…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

22 Ağustos 2021 burç yorumları maddi ve manevi konularda ipucu veriyor. Peki, kimleri nasıl bir Pazar günü bekliyor? 22 Ağustos Pazar günü Boğalar için kariyer başlangıcı olabilir, Akrep burcunu ailevi konular bekliyor. Oğlaklar ise parasal konularda şansı yakalayabilir.

22 AĞUSTOS PAZAR BURÇ YORUMLARI

22 Ağustos günü Kova burcunda bir Dolunay var. Dolunay olayların çok daha görünür olduğu etkiler barındırdığı için önemlidir. Sistem ve düzenleri anlatan Kova burcundaki Dolunay ile birlikte bizler kendi hayatlarımızda daha önce başlatmış olduğumuz işlerle ilgili nasıl bir düzen kurmamız gerektiğini fark edebiliriz. Aynı zamanda özgürlüğümüzle ilgili konulara da daha fazla odaklanabiliriz.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

22 Ağustos günü Kova burcunda bir Dolunay var. Dolunay sosyal çevren açısından önemli konularını görünür hale getirecek.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Bugün Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay senin kariyer konularında ve toplumsal alanlarda daha görünür sonuçlar elde etmeye başlamanı sağlıyor olacak.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay seni yurt dışı, yabancılar, hukuksal konularla ilgili olarak etkiliyor olacak.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

22 Ağustos günü Kova burcunda Dolunay meydana gelecek. Ortak paylaşımların, ortak kazançların ilgili konularda çok daha görünür olacağın durumlar ortaya çıkacaktır.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Bugün Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte ikili ilişkilerinde ve evliysen eşinle ilgili konularda daha ciddi kararlar almana neden olacak konular gündemine gelebilir.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Kova burcunda bugün bir Dolunay meydana gelecek. İş hayatın, mesleki konuların, sağlığınla ilgili konularda daha ciddi şekilde konuları ele alman gereken durumlar kendini gösterebilir.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

22 Ağustos günü Kova burcunda bir Dolunay var. Dolunay çocuklarınla ilgili konuların açısından önemli konularını görünür hale getirecek.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay senin ev, yuva ve ailevi konularında daha görünür sonuçlar elde etmeye başlamanı sağlıyor olacak.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Bugün Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay seni yakın çevre ve eğitim konularınla ilgili olarak etkiliyor olacak.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

22 Ağustos günü Kova burcunda Dolunay meydana gelecek. Parasal kazançlarınla ilgili konularda çok daha görünür olacağın durumlar ortaya çıkacaktır.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Bugün senin burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte seni ilgilendiren konularda daha ciddi kararlar almana neden olacak konular gündemine gelebilir.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIKLAR

Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Arka plandan yürüttüğün konular ve hastanelerle ilgili konuları daha ciddi şekilde ele alman gereken durumlar kendini gösterebilir.

İlişkilerde en kıskanç 5 erkek burcu! Hangi burcun erkekleri daha kıskanç?