Ödül gecesindeki kırmızı halıdaki şıklık yarışı baş döndürdü! Saten ve parlak kumaş revaçta

Önceki akşam düzenlenen 48. Pantene Altın Kelebek ödül töreninde ünlü isimler kırmızı halıda şıklık yarışına girdi. Saten ve parlak kumaşla baş döndüren ünlü isimlerin tasarım kıyafetleri izleyenleri mest etti. İşte ödül gecesinde ünlü isimlerin şıklık yarışı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Kırmızı halıda merak edilen ünlü oyuncuların şıklık yarışı ağızları açık bıraktırdı. Adeta birbirleriyle yarışan ünlü isimlerin ödülden önce çıktıkları kırmızı halıdaki şovları mest etti. En çokta Demet Özdemir dikkat çekti.

Ödül gecesindeki markanın reklam yüzü olan Demet Özdemir, kıyafeti ve güzelliğiyle baş döndürdü. Parlak ve saten kumaş tercih eden Özdemir, sosyal medyayı da salladı.

ÜNLÜ İSİMLERİN ŞIKLIK YARIŞI

Maliyeti iddialara göre 100 bin TL'yi bulan kıyafete rakip ise geç isimlerden Nilsu Berfin Aktaş'ın ki oldu.

Kadınların yanı sıra erkeklerde yarışa girmişti. Özellikle son yıllarda müzik piyasasında iyi çıkış yapan Sefo, beyaz takım elbisesi ve eldivenleri hayranlarını şaşırttı.

Ünlü isimlerin çoğu kıyafetlerinde parlak ve saten kumaş tercih etmeleri oldu. Elbiselerin yanı sıra takılar da göz doldurdu.

Ödül gecesinde kadınlardan çok erkeklerin aksesuar seçimi göz doldurdu. İddialara göre her bir ünlü ismin tasarımlı kıyafetleri 100 bin TL'nin altı tutmadığı yönünde oldu.

Hadise ve Demet Özdemir'in elbiseleri sosyal medyaya damga vurdu! Fiyatını "yok artık" dedirtti

Yalı Çapkını'nın Seyran'ın o sahneleri hayran bıraktı! Hayranları hemen arayışa geçti