O sıradan bir burç değil: Trend belirleyici

Astrolojide bazı burçlar konfor düşkünü olduğundan alışveriş onlar için bir tutkudur. Onlar trendleri yakından takip eder ve herkesten önce popüler şeylere sahip olmak isterler. Hangi burçtan bahsettiğimizi tahmin ettiniz mi? İşte trend kraliçesi olan o burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolojide alışveriş düşkünü burç denildiğinde akla ilk gelen burç Koç burcu oluyor. Koç burcu alışverişe düşkün olduğu gibi trendleri de belirliyor. Onların aldıkları, giyindikleri ve kullandıkları birçok ürün dikkat çekiyor.

Lükse düşkünlüğüyle bilinen Koç burcu trendleri çok iyi takip etmekle kalmayıp taşır. Bir mağazada gördüğü lüks bir çantayı parasını düşünmeden alabilir, kredi kartını son damlasına kadar tüketebilir. En son trendleri takip ederler ve herkesten en havalı görünmek için gerekeni yaparlar. Savurganlık onların umrunda değildir. Alışveriş onlar için tutkudur. Bu yüzden astrolojinin en süslü burcu bile diyebiliriz. Peki, Koçlar en çok ne alışverişi yapar, mağazalarda ne arar?

KOÇ BURCUNUN VAZGEÇEMEDİĞİ ALIŞVERİŞ ÜRÜNLERİ

Spor ürünlerine para harcamayı severler.

Dişil kıyafetler, deri ceketler, yürüyüş botları, oyun konsolları ve diğer aktivite odaklı ürünler de ilgisini çeker.

Evde konfor artıran ürünlere para harcamayı severler. Koç kendini yormayı sevmez.

Koç burcundan bahsederken elbette kozmetiği atlamak olmaz. Kozmetik ürünleri de Koç burcu için önemli bir alışveriş kalemidir.

İlişkilerde en kalpsiz 5 kadın burcu! Onlarda terk etme tuşu daima açık