Balkon gibi göbeği eriten baharat! İbn-i Sina'nın yüzyıllık formülü

Tatilden dönen herkes göbek yağlarını eriten formülleri araştırıyor ya da diyetisyene gidiyor. Balkon gibi göbeğiniz varsa İbn-i Sina'nın baharatlı çay formülünü deneyebilirsiniz. Bu baharat tüm marketlerde ve aktarlarda satılıyor. İşte İbn-i Sina'nın göbek eriten baharatlı çay tarifi…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Balkon gibi göbek sorunundan kurtulmak isteyenlere İbn-i Sina'nın baharatlı çay tarifini hazırladık. Türkiye'nin her yerinde yetişen dağ kekiği göbek sorununa muhteşem bir şifa...

Fazla kilolardan dert yananlar özellikle göbek bölgesi yağlananlar doğal formülleri araştırıyor.

İbn-i Sina, El-Kanun fi't Tıb kitabındaki reçetede vücuttaki yağı yakan ve ödemi atan çayın tarifini veriyor. Hem yaşadığı dönemde hem de günümüzde sunduğu reçetelerle şifa dağıtan İbn-i Sina'nın çay tarifi balkon gibi göbeğinizi eritebilir.

İBN-İ YAĞ YAKAN ÇAY TARİFİ

Düzensiz beslenme alışkanlığı ve hareketsiz yaşamın neden olduğu ödem ve yağlar zamanla kötü görünüme sebep olan bir göbeğe dönüşür. Ayrıca fazla yağlar erken yaşlanmaya neden olur.

İbn-i Sina asırlar yüzyıl önce bu durumu önleyerek vücudun eski işlevselliğini kazandıran kekik çayı tarifi veriyor.

Dağ kekiğinin vücuttaki bütün ödem ve yağ kırıntılarını bitirdiğini söyleyen İbn-i Sina, bu çayın her gün bir bardak içilmesini tavsiye ediyor.

KEKİK ÇAYI TARİFİ

Bir yemek kaşığı kadar kurutulmuş dağ kekiğini kaynamış bir bardak sıcak suyun içine koyun.

Yaklaşık 5 - 6 dakika sonra kekiği süzüp içine bir iki damla limon sıkarak tüketin. Ya da bir küçük süzgece bir yemek kaşığı kurutulmuş dağ kekiği koyun.

Üzerine sıcak su döküp içine yine limon sıkarak tüketin. Akşamları yatmadan önce bir bardak tüketebilirsiniz.

DİKKAT!

Uyurken daha hızlı yağ yakmanıza yardımcı olur. 3 gün sonra idrarla beraber beyaz akıntılar gelebilir. Bunlar ödemin atıldığının kanıtıdır.