Nişanlı olanlar bu 3 hatayı asla yapmayın

Nişanlılık evlenmeye adım adım hazırlanma sürecidir. Bu süreci partneri tanımaya ayırmak yerine yersiz evhamlara ve heveslere kapılarak geçirmek ilişkilerin başlamadan bitmesine neden oluyor. İşte nişanlı olanların yapmaması gereken 3 hata...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Nişanlılık süreci bazıları için keyifli bazıları için sorunların başlangıcı. Evlilik için henüz kendini hazır hissetmeyenler bu zamanı verimli ve keyifli geçiremez. Çünkü tüm hazırlıklar işkence gibi gelir. Peki, neler yapılmalı, nelerden uzak durulmalı?

3 HATAYA DİKKAT

1. PARTNERİNİZİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMAYIN: Eğer nişana kadar geldiyseniz onu olduğu gibi sevmişsiniz demektir. "Evlenmeden önce hangi özelliğini değiştirsem kârdır." diye düşünmeyin. Bunun yerine yanlış bulduğunuz özelliklerini konuşun ve doğru iletişim kurun.

2. AİLELERİ KARIŞTIRMAYIN: Nişanlılık sürecinde aileler ister istemez yarıştırılıyor. Çevrenizde buna sebep olan birçok kişi varken siz bu yarışa dâhil olmayın.

3. ALIŞVERİŞİ KOLAYLAŞTIRIN: Malum her şey çok pahalı ve evlilik arifesinde birçok temel ihtiyaç var. Detaylarla kendinizi ve partnerinizi yormak yerine planlama yaparak alışveriş yapın. Her şeyi sıraya koymak, stresi azaltacaktır.

Burcuna göre en sevilen özelliğin ne?

Haftanın para konusunda 3 şanslı burcu