Nisan ve mayıs ayı burçlarının özellikleri

Nisan ve mayıs ayı burçları internette araştırılıyor. 21 Mart-20 Nisan tarihleri arasında doğanlar koç burcu, 21 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında doğanlar Boğa burcu, 21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında doğanlar ise İkizler burcu oluyor. Peki, nisan ve mayıs ayı burçlarının özellikleri neler? Koç, Boğa ve İkizler burcunun özellikleri haberimizde...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Birçok insan burç tarihini ve burcunun özelliklerini bilmiyor. Peki, nisan-mayıs ayı burcu hangisi? 21 Mart-20 Nisan tarihleri arasında doğanlar koç burcu, 21 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında doğanlar Boğa burcu, 21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında doğanlar ise İkizler burcu oluyor. En sabırlı, en zeki, en inatçı nisan ve mayıs burçlarının özelliklerini bir araya getirdik. İşte nisan ve mayıs burcu olan Koç, Boğa ve İkizler burcunun özellikleri...

21 MART-20 NİSAN KOÇ BURCUNUN ÖZELLİKLERİ

Tarihleri arasında doğanlar Koç burcu olmaktadır. Uzay aleminde yörüngenin ilk burcu olan Koç;insanlar arasında da liderlik özellikleriyle dikkat çekmektedir. Yüksek enerjileri sebebiyle oldukça sabırsız olan bir koç burcunun en korktuğu şeylerin başında yavaşlık gelmektedir. Yavaş konuşanlar, yavaş yürüyenler, yavaş işleyen zaman... İddialı dış görünüşleri sebebiyle girdikleri ortamda dikkatleri üzerine çeken koç burcu insanı,yüksek enerjileriyle de ortama kolayca adapte olur. Dürüst ve sadık olmak ise en belirleyici özellikleridir. Bir koç burcuna her şey söyleyin; ancak yalan söylemeyin.

21 NİSAN-20 MAYIS BOĞA BURCUNUN ÖZELLİKLERİ

Boğa burcu tarih boyunca verimlilik sembolü olarak görülmüştür. Bolluk, bereketin ve rızkın sembolü olan boğa burcu insanının boğazına düşkün olması elbette kaçınılmazdır. Bir boğayı en iyi ele veren şey ise kıskançlığıdır. Partnerini sahiplenme duygusu ölçüsünde sevebilen boğaların esnekliğe tahammülü yoktur. Ancak bir boğaya her zaman güvenebilir, onunla iş yürütebilirsiniz. İlişkilerinde ve hayat planlamalarında rotası hep özgürlük olan yay burcu ve boğa burucu ilişkisi ise çatışmaların fazla olduğu bir ilişki olur. Nitekim boğalar en muhafazakâr burçlardan biridir.

21 MAYIS-21 HAZİRAN İKİZLER BURCUNUN ÖZELLİKLERİ

Zekâları ve aynı anda pek çok şeyi düşünebilen ve hemen hayata geçirmeleriyle dikkat çeken ikizler burcu için monotonluk en korkutucu şeydir. Saatlerce sohbet için ideal arkadaş, bir sevgili olarak çılgın bir partner, hızlı duygusal geçişleriyle tipik bir ikizleri asla tam olarak anlayamazsınız. Kimisi dengesiz, kimisi değişik dese de ikizler burcu samimiyetin en çılgın hâlidir. Eğlenceli olmak onlar için vazgeçilmez bir kuraldır. Güleç yüzleri ise, alengirli düşünce dünyalarından yorgun düşmüş ruhlarına taktıkları bir maskedir.