Nisan ayında paradan yana şanslı 3 burç! Kendinizi öne çıkarın

Nisan ayında paradan yana şanslı burçların yorumlarını bir araya getirdik. Bazıları paradan yana bazıları gayrimenkulden yana şanslı. Bazılarının ise iş hayatında kapılar ardına kadar açık. Burçların nisan şanslarını Astrolog Şenay Devi'ye sorduk. İşte Nisan ayında paradan yana şanslı burçlar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Bazı burçlar paradan yana 2022 Nisan ayında şanslı. Astrolog Şenay Devi mali durumlarda fırsatlara karşı uyarıyor. Peki, hangi burçlar Nisanda şanslı? Kimler neye yatırım yapmalı? İşte nisanın kazananları...

ASLAN BURCUNUN NİSANDA GÜNDEMİ PARA

Gökyüzü, sosyal ilişkiler için oldukça elverişli bir ay. Güneş ve Venüs'ün etkisi ay boyunca mali durumunuzda ve ilişkilerinizde destekleyecek sizleri.

Jüpiter ve Güneş bu ay sizleri destekliyor. Bazı olaylar sizi değişmeye zorlar! Kaderinizi farklı bir şekilde yönlendirmek veya varlığınızın anlamı hakkında bir yansıma yönlendirmek için onlara dikkat edin. Kaçınılmaz gerilimler sizi istikrarsızlaştırıyorsa, bu yalnızca doğru yönde ilerlemek için neyin dönüştürülmesi gerektiğini daha iyi vurgulamak içindir. Bu aynı zamanda 2. evinizde gerçekleşen Dolunay'a iyi bir geçiştir. 2. ev 8. evin karşıtıdır, dolayısıyla 8. ev harcamayı, 2. ev ise kazanmayı gösterir. Dolunay'ın orada olması, bu daha derin tüketimcilik/materyalizm kavramlarını mantıklı bir şeye dönüştürmek için ihtiyacınız olan enerji olabilir. Bu noktadan sonra, para ve kaynaklarla ilişkinizin daha zorlu yönlerinin üstesinden gelmek için çok daha sağlam bir fikriniz olduğunu fark edebilirsiniz.

OĞLAK BURCUNUN YETENEKLERİNİ SUNMA ZAMANI

Aşırı hevesten, doymak bilmez iştahlardan veya aleyhinize dönen ve eleştiri çeken güç arzusundan sakının. Etkinliğinizi kanıtlamak için Nisan ayında yolunuzdan çıkmaktan korkmayacaksınız ve yükselmeye değer. Yeteneklerini ortaya koyuyorsun. Kendinizi ön plana çıkarırsınız. İstediğini elde etmek için, ödüllendirilmek için kendi paranla ödeme yapmaktan çekinmez, cazibenle taleplerini yerine getirir ve seni aşırıya götüren enerjiyi kanalize edersin. Bu nedenle, kısır çatışmaları sürdürmek yerine bir kum torbasına yatırım yapmayı tercih edin. Hayallerinizin peşinden gidin ve kendinizi tabular olmadan ifade edin, kanatlarınızı açın ve kendinizi bir maceraya atın.

KOVA BURCUNA GAYRİMENKUL FIRSATI VAR

17'sinde, ailenizdeki şeyleri değiştirmek için gayrimenkul yatırımı yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi ifade etmek, çekiciliğinizi kullanmak ve ışığınızı parlatmak için ideal bir ortamdır. Kendinizi bu fırsattan mahrum etmeyin. Zenginleşmenize ve tatmin olmanıza katkıda bulunan akışları optimize etmek için, 19'u ve 22'si civarında size karşı çalışan ruh hali değişimlerinizi ve sabırsızlığınızı yönetmeye çalışın. Sizi size neyin hizmet edebileceğini belirlemeye, ilerlemenize ve çiçek açmanıza yardımcı olmaya davet eden bir ay. Utanma. 26'sından itibaren, Jüpiter potansiyelinizi yükseltecek ve bazı umut verici kanallar açacak.

Nisan'da burçları neler bekliyor? Astrolog Şenay Devi yorumladı! Fırsatı kaçırmayın