Nilperi Şahinkaya'nın o dizide rol aldığını duyan şaştı kaldı! Estetiksiz hali gündem oldu

Başarılı oyunculuk performansı ile girdiği her karakterin hakkını veren Nilperi Şahinkaya adından söz ettirmeyi başarıyor. Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Nilperi Şahinkaya'nın bir dönemin en çok izlenen günlük dizisinde rol aldığı ortaya çıktı. Şahinkaya'nın dizideki estetiksiz hali ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Dağhan Külegeç, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu ile başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi adlı dizi ile adını duyuran Nilperi Şahinkaya kariyerinde hızla ilerledi. Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Ekranların sevilen simalarından olmayı başaran Şahinkaya'nın hayatına dair araştırma yapan hayranları ise şaşırtan bir detayla karşılaştı. Nilperi Şahinkaya, ilk oyunculuk deneyimini Cantuğ Turay, Begüm Topçu, Serhat Nalbantoğlu, Meltem Baytok, Başak Akbay, Tuan Tunalı, Artemis Kahraman, Lale Başar, Güneş Emir ve Koray Erkök gibi isimlerin başrollerini paylaştığı günlük dizi Deniz Yıldızı ile yaşadı.

Deniz Yıldızı dizisindeki performansının ardından oyunculuk kariyerinde yolu açılan güzel oyuncu Şahinkaya'nın o yıllara ait estetik görüntüsü ise gündem oldu.

İşte Nilperi Şahinkaya'nın Deniz Yıldızı dizisindeki hali;

Deniz Yıldızı'nın Ozan'ı Emre İğdemir çok değişti... Tarzı saçı çok başka

Yasemin Yalçın hakkındaki yanlışı düzeltti! Doğru bilinen gerçek çok başka çıktı

Gerçek adını duyunca çok şaşıracağınız 11 ünlü