Nem bombası 3 maske lekeleri yüzde 80 azaltıyor! Mat ve yorgun cildinizi yeniden canlandırıyor

Nemsiz ve yorgun görünen ciltlerin bakıma ihtiyacı olabilir. Özellikle ilerleyen yaşlarda kolajen üretimi azalır. Evde yapılan doğal maskelerle cildinizi koruma altına alabilirsiniz. İşte detaylar...

Avokado E vitamini içeriyor ve nemlendirme sağlıyor. Maskeleri yıkadıktan sonra yüzünüzü gül suyu ile temizleyebilirsiniz. Peki cildinizi güzelleştirecek maske nasıl yapılır?

Kuru ciltlere nem takviyesi yapmak gerekiyor. Vereceğimiz doğal maskelerin anti agein etkisi vardır.

LEKELERİN OLUŞUMUNU AZALTAN MASKE

1 çorba kaşığı taze krema, 1 çorba kaşığı bal, 1 çay kaşığı zerdeçal tozu ve bir çay kaşığı zencefil karıştırıp ince bir tabaka halinde yüzünüze sürün. 15 dakika bekletip yıkayın ve gül suyu ile tonikleyin. Daha parlak, aydınlık ve gergin bir görünüm için haftada bir kere deneyebilirsiniz.

NEMLENDİRİCİ MASKE

Kuruyan cildinizi doğal olarak nemlendirmek için bu tarifi kolaylıkla deneyebilirsiniz. Bir yemek kaşığı püre halinde olgun avokado içerisine 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı taze kaymak ve bir ampul E vitamini ekleyerek hazırlanan krem karışımı yüzünüzde yirmi dakika bekletip gül suyu ile silmeniz yeterli. Sonrasında cildinizin çok daha nemli, taze ve gergin olduğunu hissedeceksiniz.

CANLANDIRICI MASKE

Mat ve yorgun bir cildiniz varsa onu canlandırmak 1 çay kaşığı zencefil tozu, 1 yemek kaşığı Aloe Vera jeli, 1 çay kaşığı Türk kahvesi ve 1 çay kaşığı balı karıştırıp yüzünüzde 15 dakika bekletin. Enerji yüklü bu maske sayesinde cildinizin anında daha canlı ve rahat olduğunu hissedeceksiniz.