Nefise Karatay'a bir de şimdi bakın: ''Utanır insan böyle güzel olunur mu!''

Bir döneme damgasını vuran mankenlerden olan ve Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı ''Ahu Toros'' karakteriyle hafızalarda yer edinen Nefise Karatay son hali ile gündeme bomba gibi düştü. Evlendikten sonra magazinden elini eteğini çeken Nefise Karatay sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Güzelliği ile kendine hayran bırakan Karatay hakkında sosyal medya kullanıcıları ''Bu kadar güzel olunur mu?'' gibi yorumlarda bulundu.

Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Necati Şaşmaz gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Ahu Toros karakteri ile oyunculuğu çok beğenilen ünlü model Nefise Karatay şimdilerde evli ve bir çocuk annesi.

Evliliği ile birlikte ekranlardan uzak durmaya karar veren Nefise Karatay'a yıllar yaradı. Ünlü isim yıllar içerisinde adeta gençleşti.

NEFİSE KARATAY'A BİR DE ŞİMDİ BAKIN

26 Nisan 1976, yılında Almanya'da dünyaya gelen Nefise Karatay, 1997'de InterStar'ın düzenlediği yarışmada Türkiye Güzeli seçildi. 2007-2008 yılları arasında Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizi ile yıldızı parlayan Karatay, son hali ile kendine hayran bıraktı.

Sosyal medya kullanıcıları, "Hiç değişmemişsin", "Utanır insan böyle güzel olunur mu?" ve "Nasıl güzelsiniz" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Nefise Karatay'ın son hali;