Nefes kesen parti kombinleri! Yılbaşını en trend parçalarla karşılayın

En trend kıyafetlerle 2023 yılına girmeye hazırsanız bu haberimizin detayı tam size göre. Birbirinden nefes kesen kombinleri sizler için bir araya getirdik. Partilerde hafızalara kazınacaksınız. İşte 2023 yılı parti kombinleri...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Yeni yıla sayılı günler kala partilerin en trend parçalarını bir araya getirdik. Moda haftalarında ön plana çıkan en trend kumaşlar ve tasarımlar yeni yıl partilerinde boy gösterecek. Renklerin ışıltının baş döndürdüğü bu kombinlerle hafızalara ikon olarak kazınacaksınız.

2023 yılında her kombinde ön plana çıkacak olan gri ve tonlarının yanında parlak kumaşlar ve püsküllü çantalar sizin ruhunuzu ortaya çıkartacak.

İŞTE 2023 YILI PARTİ KOMBİNLERİ

2023 yılında arkadaşlarınız arasında düzenleyeceğiniz eğlencelerde moda stilisti gibi fırlayacağınız bu kombinleri dev markaların da radarına girdi.

Markalar adeta şuan bir birleriyle yarış haline geldi. Reyonları dolduran bu canlılıkta ön plana çıkan ise kıyafetlerdeki sadelik aksesuarlardaki abartı oldu.

Ön plana çıkan ayakkabı ve çantaların bitirici makyaj tonu ise hayatımızı Wednesday ile beraber giren gotik makyaj oldu.

Bordu ve siyah tonlarda oluşan makyaja ise Hailey Bieber ve Bella Hadid'in saç stili oaln sıkı topuz oldu. İşte şimdi 2023 yılına hazırsınız...

Karnı burnunda olan Fahriye Evcen servet değerindeki çantasıyla boy gösterdi! Siyahların kadını...

Hailey Bieber'in başlattığı yüzük moda oldu! Bütün çiftler bundan yaptırıyor