Ne yaptın sen Engin Akyürek! Sevenlerini ikiye böldü, yorumlar güldürdü

Oyuncu Engin Akyürek tarzıyla hem stilistlerin hem de sosyal medya takipçilerinin diline düştü. Bir markanın davetine katılan Engin Akyürek kırmızı gömleği ve kırmızı şalvar tipi pantolonuyla davetin dikkat çeken ismi oldu. Bazı stilistler tam not verirken bazı takipçiler de acımasızca eleştirdi. İşte yakışıklı oyuncunun stiliyle ilgili güldüren yorumlar...

Engin Akyürek katıldığı davette giyindiği kıyafetle dikkatleri üzerine çekti. Kırmızı kombin kullanan Engin Akyürek, sosyal medyanın diline düştü. Sevenlerini ikiye bölen yakışıklı oyuncuyu karizmatik bulan da oldu hiç beğenmeyen de oldu. Peki, sosyal medyada Engin Akyürek için neler yazıldı?

"LÜTFEN FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖN"

Engin Akyürek'in tarzı takipçilerini ikiye böldü... Sosyal medyada; 'Lütfen fabrika ayarlarına geri dön. Seni olduğun gibi seviyoruz, 'Seni severiz ama bu giyim maalesef olmamış', 'Engin Bey lütfen stilistinizi değiştirin', 'Ne olur kendi tarzına dön', 'Sence olmuş mu?', 'Damat pijaması gibi' yorumların yanında 'Kırmızı sana çok yakışmış', 'Yakışıklılık denince de Engin Akyürek', 'Karizma kırmızı da başka yakışmış' 'Size çuval giyseniz yakışır' yorumları yapanlar da oldu.

Engin Akyürek son olarak Adım Farah dizisinde Tahir karakteriyle takipçilerinin karşısına çıkmıştı.