Ne Merkür ne Retro! O burçları kimse yıkamaz, kaya gibi sağlamlar

Her burcun kendine göre bir zayıf noktası olsa da bazıları her durumda kaya gibi sağlam durmayı başarırlar. Tartışmasız onlar astrolojinin en sağlam burçlarıdır. İşte kaya gibi sağlam 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Her burç farklı yeteneklerle yaratılmıştır. Zayıf noktalar, duygular, güç, karakter ve davranış özellikleri söz konusu olduğunda bazı burçlar kaya gibidir. Onlar hem iş hem de özel hayatın temel direğidir. Elbette Akrep, Boğa, ve Aslan burcundan bahsediyoruz. Sizlere astrolojinin en güçlü burçlarının özelliklerini yazdık.

ASTROLOJİNİN KRALI ASLAN

Astrolojinin kralı olan Aslan burcu ailesi ve iş çevresi için çok önemlidir. Onlar güveni çok çabuk kazanır ve onların arkasına yaslanan çok olur. Dışardan kibirli ve sert görünse de hiç kimseye haksızlık yapmaz ve vefayı bilirler. Güneş burcunun dilleri üzerinde çok güçlü bir hakimiyeti vardır ve hayattan daha büyük bir varlığa sahiptir. Dolayısıyla, nereye giderlerse gitsinler veya etrafı kimlerle çevrili olursa olsun, Aslanlar her zaman karizmatik ve güçlü bir grup insan olarak karşımıza çıkacaklardır.

SEZGİSİYLE BİLE KORKUTAN AKREP

İddialı duruş, kendine güven ve karar mekanizmasıyla kendine hayran bırakan Akrep güçlü duruşundan asla taviz vermez. Çoğu insan bu burcun sezgilerinden bile korkar. Şikayet edecek biri değiller, devasa görevleri yardım bile istemeden kendi başlarına kolayca halledebilirler. Dolayısıyla, özünde, tek başlarına ya da izole bir şekilde işleyebilecek kapasiteden daha fazlasına sahiptirler, bu da onları gerçekten güçlü liderler yapar. Üstelik son derece adanmış ve azimlidirler ve bir şeye gözlerini diktiklerinde onları durduracak hiçbir şey yoktur.

EN BASKIN BURÇ BOĞA

Zodyak'ın en baskın burçlarından biri olan Boğa burcu güçlüdür. Ne istediklerini bilirler ve bunu nasıl elde edeceklerini de bilirler. İnatçı, kararlı ve azimlidirler. Hayır cevabı onlara göre değildir. Yoğun ve maceracı bir kişiliğe sahip olduklarından korkacakları pek bir şey yoktur. Bu nedenle, hayatta istedikleri isteklerin peşinden giderler ve çoğu zaman bunu gerçekleştirirler.

Vücudu şarj ediyor! Peygamber efendimizin önerdiği besin mutfağın demirbaşı