Modanın en ikonik ismi Alexa Chung olmak! Efsane kombinlere imza attı

2023 yılında ünlülerin giyimleri önce çıkarken en ikonik tarzlı olan Alexa Chung göz doldurmaya devam ediyor. Alexa Chung, tarzıyla popülerliğini artırdı. Alexa, giyim konusunda sinema ve televizyon tarihine damga vuran yapımlardaki kombinlerden esinlendiğini açıkladı. İşte modanın en ikonik ismi Alexa Chung modası...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Wednesday Addams ve Anna Karina adlı yapımlardan esinlenerek özgün bir kombin çıkaran Alexa Chung, tarzıyla nefes kesmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabından sık sık değişik tarzlarla paylaşımlar yapan Alexa Chung, modadaki ikonikliğini kanıtlamış oldu.

Etekten pantolona kadar hiç alışık olunmayan bir kombini yakıştırmasının en büyük nedeni ise Alexa'nın mükemmel fiziğinden kaynaklıdır. Uzun boylu zarif vücut hatlarına sahip olan Alexa, yüz hatlarının çekiciliğini de öne çıkaran makyajı en sık tercih ediyor.

İŞTE MODANIN EN İKONİK İSMİ ALECA CHUNG MODASI

Moda denilince akıllara ilk Fransız oyuncular ve tasarımcılar gelir. Ancak İngiliz olarak Alexa nadir bir isim olarak öne çıkıyor. Serbest kombin şıklığının altında ise Jane Birkin olduğunu bazı röportajlarında açıklıyor.

Çok zıt kutuplara bağlı olan parçalardan elde ettiği kombinler sayesinde ikonik hale gelen Alexa Chung, ön plana çıkmasının nedenlerinden biri de budur.

Alexa'da bazen 60'lar ve 70'ler ruhu da var. Kalın çerçeveli renkli gözlükler, fularlarıyla ben buradayım algısını iyi yakaladı.

Onun en büyük avantajı ise uzun bacakları ve geniş omuzlarıdır. İki taraflı kendini toparlamayı başaran Alexa, 2023 yılında da ikonik oldu.

Modaya kafa tutan Spider-Man! Andrew Garfield'ın kırmızı halı klasiği eleştirildi