Modanın en çok konuşulanları yine onlar oldu! Kim Kardashian ve Blave Lively şaşırttı

Moda etkinliği Met Gala'da dünya starlarının giyindiği kıyafetler dikkat çekti. Kim Kardashian, Marilyn Monroe'nun giydiği kıyafetle boy gösterdi. Blave Lively'in renk değiştiren kıyafeti kırmızı halının en çok konuşulan kıyafeti oldu. İşte Gigi Hadid'ten Kim Kardashian'a kadar moda dünyasında en çok konuşulanlar…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Moda dünyasında önemli bir yeri olan New York Metropolitan Sanat Müzesi'nin geleneksel galası (MET Gala) dün New York'ta gerçekleşti. Gecede kırmızı halı kıyafetleri göz kamaştırdı.

En çok knuşulanlar Kim Kardashian, Gigi hadid ve Blave Lively oldu. 41 yaşındaki Kardashian, efsanevi aktris ve model Marilyn Monroe'nun 1962'de dönemin ABD Başkanı John F. Kennedy için doğum günü şarkısı söylerken giydiği kıyafetle boy gösterdi. Blave Lively ise öce kabarık bir etekle uzun süre kırmızı halıda poz verdi. Ardından yanına gelen iki görevlinin yardımıyla kıyafetin kabarık eteği çıkarıldı ve geride yine uzun kuyruklu ve mavi ağırlıklı rengi olan başka bir kıyafet kaldı. Blave Lively'in iki renkli kıyafeti gecenin en çok konuşanları arasında yer aldı. Kendall Jenner da tercihini siyahtan yana kullandı.

Blave Lively

Kim Kardashian

Gigi hadid

Bella Hadid

Miranda Kerr

Kendall Jenner