Modacı Raşit Bağzıbağlı'dan yaz gelinlikleri için öneri! O tasarımlar tarih oldu

Moda Tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı yazın düğünü olacak gelin adayları için öneride bulundu. ''Daha kabarık ve gösterişli gelinlikler geçen seneye göre revaçta.'' diyen Bağzıbağlı'nın yaz gelinlikleri için tavsiyeleri haberimizde...

AA

Yaz gelinliği seçmek hem keyifli hem zor. Çünkü seçenek çok. Peki, yaz gelinliklerinde bu sene neler revaçta? Moda Tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, kabarık ve gösterişli gelinliklerin geçen seneye göre revaçta olduğunu belirtti.

AA'da yer alan habere göre bir takı markasıyla bir araya gelerek yaz düğünlerine ilham verecek kombinler hazırlayan Moda Tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı, yaz gelinleri için popüler gelinlikler hakkında bilgi verdi.

BU SENE HANGİ GELİNLİKLER MODA?

Moda Tasarımcısı Raşit Bağzıbağlı ise pandemi etkisinin azalmasıyla birlikte organizasyon davetlerinin arttığını belirterek, şunları söyledi:

"Daha kabarık ve gösterişli gelinlikler geçen seneye göre revaçta. Gelinler, artık basenleri gizleyen özel kesim modelleri alıyor. Çekim sırasında oluşturulan koleksiyonda; evden çıkış, düğün ve after party'e özel gelinlikler tercih edildi."