Moda ikonu olmanın altın kuralları! Stiliniz göz dolduracak, ojeniz ile uyumlu kıyafetler

Günlük kıyafet seçimlerinizde kombin yapmanız zorlaşabilir. Şıklığınızı ortaya koymanız için bazı konulara dikkat etmeniz gerekir. Peki modern ve şık görünmek nasıl mümkün? İşte yanıtı...

Kıyafete uygun oje seçmek hep zor olmuştur. En gösterişli ve güzel oje renklerini kıyafetinize uydurmak mümkün. İşte detaylar...

OJEYLE UYUMLU MODA ÖNERİLERİ

Beyaz tişört ve mavi kot üzerine kırmızı oje çok güzel gider. Ayrıca buna uyumlu kırmızı küpeler ve mavi küpeler takabilirsiniz. Elbette buna uyumlu olan en güzel şey beyaz ayakkabılardır.

Siyah pantolon üzerine her renk badi giyebilirsiniz. Bununla beraber bunun üzerine siyah oje, kırmızı oje, beyaz oje, mavi oje, gibi her renk gidebilir. Ama üstünüzdeki badi ile ojenin rengi birbirine uyum içinde olmasına özen göstermeniz gerekir. Örneğin; üzerine giydiğiniz badi kırmızıysa beyaz oje sürebilirsiniz veya siyah oje de uyumlu olur.

Bahçıvan pantolon giydiyseniz, bahçıvan içerisine canlı renkler giydiğiniz zaman sizi daha farklı ve güzel gösterecektir. Ayrıca badi rengi ile uyumlu ojeler giyerseniz harika bir konsept olacaktır.

Deri ceket giydiyseniz parlak ojeler kullanmamanız gerekir. Kahverengi ve bordo siyah kırmızı ojeler daha uygun olacaktır. Deri ceketin altına kot giyebilirsiniz yada siyah pantolon da uyumlu olur. Bu kombinin altına koyu renk bir ayakkabı veya topuklu ayakkabı giydiğiniz zaman kombini tamamlamış olacaksınız.