Moda ikonu Jennifer Lopez'in 7 sokak stili

Croplardan dolgu topuklara, basic oversie gömleklerden elbiselere spor şık tarzıyla birçok insana ilham olan Jennifer Lopez'in sokak stilini sizler için inceledik. İşte moda ikonu haline gelen Jennifer Lopez'in sokak stilleri...

Jennifer Lopez stil ve moda denilince akla ilk gelen isimlerden biri. Konu sokak stili olunca zaman zaman salaş, özellikle yeşil, turuncu ve beyaz renklerle bohem tarza bürünen, bazen de midi elbiselerini dolgu topuklularla tamamlayarak Kraliyet stiline göndermede bulunan Jennifer Lopez tam bir oyuncu. Zira kendisini sokakta Fransız dantel güpürlü elbiseyle de baskılı tişört ve jean pantolon ikilisiyle de görmek mümkün.

ALEM Dergisi'nde yer alan habere göre 2000 yılında Grammy Ödülleri'nde giydiği yeşil ipek şifon elbisesiyle Google'da çok aratılarak, parlak taşlar, altın ve gümüş detaylarla kendi stilini oluşturan Jennifer Lopez, "Jlo" stili adıyla lügata girmeyi başaranlardan.

Sokak stilinde tam bir oyuncu olan Jlo, stilin asıl amacının konfor olmasına rağmen asla ikonik ihtişamlı kombinlerinden ödün vermiyor.

2019 Moda Ödülleri'nde "İkon Ödülü"ne layık görülen Jennifer Lopez, ödül konuşmasında kariyerinin ilk yıllarında modanın gücünü keşfettiğini söylerken, şaşırtıcı bir itirafta da bulunmuştu.

Jennifer Lopez, "Sanılanın aksine yeşil ipek şifon elbise kariyerimin en stil dolu anı değil. Benim için seçim yapmak çok zor."

Unutulmaz yeşil ipek şifon elbisesini ilk kez 2000 yılında Grammy Ödülleri'nde giyen Jennifer Lopez tam 20 yıl sonra, elbisenin güncellenmiş bir versiyonuyla markanın defilesini kapatarak yıllar öncekiyle aynı etkiyi yaratmayı başarmıştı.