Moda ikonu gibi gösteren pantolonlu takımlar

Yaz modasında pantolonlu takımların en iyi yanı her vücuda uygun bir tarz olmasıdır. Diğer bir iyi yanı ise sizi sabahtan akşama kadar taşıyabilmesidir. Hatta pantolonlu takımları gündüz iş akşam parti kıyafeti gibi bile kullanabilirsiniz. İşte yaz modasında tarzı konuşturan pantolonlu takımlar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Pantolonlu takımlar yaz modasının vazgeçilmezi. Asil hava veren, patron edası taşıyan pantolonlu takımlarla cüretkar olabilirsiniz. Sizi sabahtan akşama kadar taşıyacak takımlı pantolonların listesini hazırladık. Herkesin benzersiz havasına uyacak bir pantolonlu takım bulmak mümkün.

Bazı parçaların modası asla geçmez ve pantolonlu takımlar da bunlardan biridir. Uyumlu blazer ve pantolon seti, nötr tonlarda giyildiğinde hem partiye hem işe gidebilirsiniz. İşte tarzınızı konuşturan pantolonlu takımlarla moda dünyasına bakış...

Belirgin omuzları, asimetrik yakayla ya da süslü manşetlerle döşenmiş bir bluzla pantolonu birleştirebilirsiniz. Rahat ve minimal stille gün boyu popüler olabilirsiniz. Bu stille temiz, geleneksel olmayan kalıpları sayesinde iş çıkışı randevuya bile gidebilirsiniz.

Normal pantolon takımları yeterince ilgi çekici bulmuyorsanız farklı büstiyerle birleştirebilirsiniz. Zıt tonlarda pompalarla bitirin ve aksesuarlarda aşırıya kaçmayın ve kıyafetin ilgi odağı olmasına izin verin.

Uzun bir blazer ve düz pantolondan oluşan tarzı tüm gün giymek idealdir. Yakanıza takacağınız bir rozetle romantik bir dokunuş elde edebilirsiniz. Kısa blazer ceketin altına daralan beyaz gömleği tercih edebilirsiniz.

Bazı pantolonlu takımları bir kemerle çok şık hale getirebilirsiniz. Alışılmadık, şık ve zarif... Tüm özellikleri aynı anda yakalayabilirsiniz. Topuklu ayakkabılarla da son dokunuşu yapabilirsiniz.