Mısır Piramitleri arasında görkemli gösteri! Fransız markasından erkek modası deşifresi

Dünya moda devleri 2023 kreaksiyonlarını tanıtma yarışına girdi. En görkemlisi ise Fransız moda devinden geldi. Erkek kreaksiyonlarını tanıtan moda devi adres olarak Mısır Piramitlerini seçti. Özel ışıklandırmalarla süslenen Mısır Piramitlerinin heybetinde erkek modası deşifre edildi. İşte 2023 yılının erkek modasına dair deşifreler...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

2023 yılına girmeye bir ay kala moda devleri yeni yılın kreaksiyonlarını tanıttı. Fransız moda devi ise bu kez bir ayrıcalık yaparak erkek modasına özel bir kombinasyon hazırladı.

Erkeklerin tercih etmesi gereken giyim kuşama dair verilen deşifreler ise Mısır Piramitlerinin heybetinde yapıldı. Özel ışıklandırma ile daha görkemli hale gelen Mısır Piramitlerinin arasında boy gösteren erkek mankenler nefes kesti.

İŞTE 2023 YILININ ERKEK MODASINA DAİR DEŞİFRELER

Gri tonların hakim olacağı erkek modasında neon renklerin çıkışları ise gözlerden kaçmadı. Ayrıca askeri formda tasarlanan kıyafetlerin efsaneliği ise hayran bıraktı.

Erkek modasında neredeyse unutulmaya yüz tutulan kemer modasındaki geri dönüş ise modern dokunuşlarla muazzam bir hal aldı.

Kaba botların hakim olacağı erkek giyimde palazzao pantolonlar şaşırttı. Geniş paça olan pantolonlar son bir kaç yıldır kadın modasında ön plana çıkmıştı.

Ancak salaş giyim anlayışında erkeklerde de bu pantolonların ön plana çıkması şaşırtmadı.

Öte yandan erkek giyimde artan aksesuar kullanımı daha özgün hale geldi. Çantalar şapkalar kadın tasarımlardan keskin bir şekilde ayrıldı.

Yalı Çapkını'nın Seyran'ın o sahneleri hayran bıraktı! Hayranları hemen arayışa geçti

Ödül gecesindeki kırmızı halıdaki şıklık yarışı baş döndürdü! Saten ve parlak kumaş revaçta