Metabolizmanın dopingi! Kahveye bir kaşık ekleyen hızla eriyor, 7 kilo garanti

Yağ yakmanın en hızlı ve etkili yolları araştırılıyor. Sağlıklı kilo vermenin sırrı bir kahveye ekleyeceğiniz o maddede gizli. İşte detaylar...

Kilo vermenin pratik yollarından biri de şekersiz kahve. Metabolizmanın çalışmasını etkileyen kahve bu formülle içilmeli. İşte detaylar...

İçerisindeki kafein sayesinde yağ yakımını kolaylaştıran Türk kahvesini farklı tariflerle de deneyerek kilo verme sürecini hızlandırabilirsiniz. Son zamanlarda zayıflamak isteyenler Türk kahvesini tarçınla birlikte yada terayağı ile birlikte tüketmeyi tercih ediyor.

TÜRK KAHVESİNİN ZAYIFLAMAYA ETKİSİ

Şekersiz tüketildiğinde kalorisi yok denecek kadar az olan Türk kahvesi, metabolizmanın harekete geçmesini sağlıyor. Özellikle bölgesel yağlar kısa sürede parçalıyor. Türk kahvesi içerisinde yüksek miktarda antioksidan barındırdığı için kilo vermeyi hızlandırıyor.

Türk kahvesinin içerisinde bol miktarda kafein bulunur. Bu sayede metabolizmayı hızlandırır. Metabolizmasının yavaş çalışmasından şikayet edenler her gün 1 fincan Türk kahvesi tüketebilir.

TÜRK KAHVESİNİN VÜCUDA FAYDALARI

Türk kahvesi vücuda enerji verir, uyanık kalmanızı sağlar.

Düzenli olarak kahve içmek, kalın bağırsak ve kolon kanserini %25, bağırsak kanseri riskini ise %45 oranda azaltır.

Yemekten sonra içilen bir fincan Türk kahvesi, sindirimin rahatlamasını sağlar.

Türk kahvesi şekersiz tüketildiğinde mide ve kilo sorunlarına iyi gelir.

Kolesterolü düşürür, kalp ve damar sağlığını korur.

Depresyon etkilerini azaltır, stresi giderir.

Türk kahvesi hafızayı güçlendirir.

Sosyalleşmeye yardımcı olur.

Türk kahvesi %40 oranında ağrı kesici etkisi sağlar.

Kabızlık sorununu çözer, bağırsakları çalıştırır.

TÜRK KAHVESİ VE TEREYAĞI

Bu ikilinin bir arada pişirmesi kulağa biraz garip geliyor olsa da kahvenin içerisine terayağ ekleyerek pişirmek gün boyu açlık krizlerini engellemenize yardımcı oluyor. Mideye doygunluk hissi kazandırarak tok tutuyor.

Tereyağlı kahvede bulunan yüksek miktarda yağ, iştahı azaltarak kilo vermeye yardımcı oluyor. Ayrıca Türk kahvesini bu şekilde tükettiğinizde egzersiz öncesi vücudunuza enerji depolayabilirsiniz. Türk kahvesini tereyeğı ile pişirerek tüketmek metabolizmanın 2 kat hızlı çalışmasına etki ederek yağ yakımını kolaylaştırıyor.

NOT: Kahveye tereyağ eklemek, tek başına hızlı bir kilo kaybı sağlamaz. En iyi sonuçları elde etmek için diyet ve egzersiz yapmanız gerekir.

Cezvenin içerisine 1 fincan su ve kahveyi koyun.

Türk kahvesini güzelce pişirin.

İçerisine 1 çay kaşığı tereyağı ekleyin.

Tereyağı kahvenin içerisinde eriyince bir bardağa koyun.

Daha sonra afiyetle tüketin.