Merkür Yay burcunda! Bazı burçlar paradan gülecek bazıları aşktan... İşte kasımın şanslıları

Bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Bu durumdan bazı burçlar parasal anlamda olumlu etkilenecek. Özellikle Yengeç, Akrep ve Başak burcu için kasım ayı fırsatlarla geçecek. İşte 10 Kasım'dan itibaren şansı başlayan burçlar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Gezegenler burçların durumunu değiştiriyor. Bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Bu durum 10 Kasım'dan itibaren burçları etkileyecek. Özellikle iş hayatında fırsatları kaçırmamakta fayda var. Yengeçler teklif alabilir, Başaklar kazanabilir, Akrepler projelere atılabilir. 10 Kasım'ın şanslılarını sizler için derledik. İşte Merkür'ün şanslıları...

MERKÜRLE GELEN ŞANSLAR

Yengeç: Sevgili Yengeç, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Çalışma hayatın hız kazanıyor, yeni iş teklifleri ve yeni terfi süreçlerine hazırlıklı olmalısın. Sadece sen değil, çocukların adına da iş süreçleri verimli geçebilir. Ailenden destek aldığın şu günlerde ev değiştirmek ya da evin içerisindeki eşyaların yerine yenilerini alıp değiştirmek isteyebilirsin.

Başak: Sevgili Başak, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Ailene yöneleceğin bir süreç seni bekliyor. Ailenden destek alacaksın. Maddi anlamdaki fırsatları değerlendirirken, iş vesilesiyle yeni yerleşim alanları belirlemek ve bulmak isteyebilirsin. Bebek isteyenler varsa o müjdeli haber yakında.

Akrep: Sevgili Akrep, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Maddi anlamda fırsatları değerlendirmek için elinden geleni yapacağın zamanlardan geçebilirsin. Arkadaşlarından gelen hediyeler seni mutlu ederken, seni yoran kişilerle arana mesafe koyacaksın. Özel hayatın adına gizli kalmak ve sır vermemek önemli. İş vesilesiyle seyahat ve proje planlamaları yapabilirsin.

Balık: Sevgili Balık, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Kariyer hayatın adına kendini daha net enerjilerle ifade edeceksin. Şirket kurma, prosedürleri belirleme, geçtiğimiz seneden beri sıkıntı yaşadığın iş yerinden kurtulmak için fırsatlar bulunuyor. Özel hayatın adına şanslı zamanlardan geçerken, dışarıdaki pek çok kişi bu enerjiyi kıskanıyor olacak.

Boğa: Sevgili Boğa, bugün Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Maddi kaynaklarını yapılandırmak isteyeceğin enerjiler seninle birlikte. Önemli bir borcun bulunuyorsa kapatmak isteyebilirsin. Çalışma hayatın içerisinde atacağın adımlar varsa sigorta ve ek primler için gün içerisinde destek alabilirsin.

Süper zeka testi: Gizlenen 45 numarayı sadece üstün zekalar buluyor! Şahin gözlü müsünüz test edin

Terazi, Akrep ve Oğlaklar'a çift kat maaşlı iş teklifleri! Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor, İkizler bezdiriyor