Merkür Retro'su dünyayı etkileyecek! Sağlığa ve doğa olaylarına dikkat

26 Eylül-20 Ekim tarihi arasında Terazi Burcunda Merkür Retro'su yaşayacağız. Peki, Retro nedir? Terazi burcunda Merkür Retro'su burçları nasıl etkileyecek? Merkür Retro'su migren ve böbrek rahatsızlığı gibi hastalıkları olanları etkilerken hayatınızın aşkını da karşınıza çıkarabilir. Dünyada doğa olaylarına dikkat çeken Merkür Retro'su ülkemizi deprem konusunda uyarıyor. İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleminden Merkür Retro'su Terazi burcunun diğer burçlara etkisi ve dünyada olup bitenler...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Merkür Retro'sunun burçlara etkisi merak ediliyor. Peki, Retro kimleri etkileyecek? 26 Eylül-20 Ekim tarihi arasında Terazi Burcunda Merkür Retro'su yaşayacağız. Uzun süredir kalbi boş olanlar Merkür Retro'su sonrası 20 Ekim ile 6 Kasım arasında niyeti ciddi beraberliklere başlayabilir. Düşünmeden hareket edenler pişman edebilir. İşte Astrolog Özlem Recep'in Merkür Retro'sunun koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcuna etkileri...

RETRO NEDİR?

Aslında gezegenler geriye hareket etmiyor, hızı yavaşladığı için biz dünyadan geriye gidiyormuş gibi görüyoruz. Hızı yavaşlayan gezegenin de kalitesi malesef azalıyor. Bu Merkür Retrosu her zamankinden farklı iki kategoriye ayrılıyor.

DÜĞÜN-NİKÂH DÜŞÜNENLER DİKKAT

26 Eylül ile 8 Ekim Arası Epimetik Merkür Retro'su ve 09 Ekim-18 Ekim arası Prometik Merkür Retro'su olarak gökyüzünde Merkür seyir halinde olacak. Ayrıca araya giren kızgın gezegen Mars pek çok olaya hız verirken, aslında arka planda kızdıracak olaylara sebebiyet verecek.

Terazi Burcundaki Merkür Retrosu, özellikle ikili ilişkilerin altını çizerken, dünya çapında boşanma davalarının çoğalması, kadın ve çocuklarımızı daha fazla korumamız gereken bir dönemin içinde olduğumuzu, finansal kaynaklarla ilgili çeşitli sınavlara tabi tutulacağımızı sembolize ediyor. Ancak uzun süredir kalbi boş olanlar ise Merkür Retrosu sonrası 20 Ekim ile 6 Kasım arasında niyeti ciddi beraberliklere başlayabilir, ancak yinede iyi düşünülüp taşınılmalı ayrıca nikah-düğün organizasyonları yapabilirler.

EPİMETİK MERKÜR RETROSU - PROMETİK MERKÜR RETROSU

Genel etkilerden Epimetik ve Prometik Merkür Retro'su dönemini inceleyerek devam edelim. 26 Eylül - 8 Ekim arası Epimetik Merkür Retro'su döneminde her ne kadar Mars bizi kızdırsa da aklımız daha bir başımızda olacak, yarım kalan işlerinizi toparlamak, bunlardan biri nikah organizasyonlarının planlarını yapmak, önemli bir proje çalışması üzerindeyseniz hazırlık yapmak, bir rahatsızlığınız varsa şifa bularak geçirebilirsiniz. Bu süreç içerisinde güzel gelişen alt yapılar oluşturuyorsanız en yakınlarınıza bile söylemeyin ki enerjisi bozulmasın.

9 Ekim -18 Ekim 2021 arası Prometik Retro'da aceleci olup hataya sebebiyet verebilecek kararlarla hareket etmek, düşünmeden hareket etmek sonradan büyük pişmanlıklar getirebilir, geçmiş tecrübelerden ders çıkarmalı, eş zamanlılıklara ve hislerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Bu doğrultuda evliliğinizde, finansal konular, kariyer ve iş konularında atacağınız adımlar hakkında aceleci davranmayarak, kulaktan dolma haberler karşısında atacağınız yanlış adımlar sonradan pişman olmanıza sebep verebilir.

Ticarette, kariyer konularında imza atmazsak daha iyi olabilecek önemli bir zaman aralığı. Mevcut durumumuzu korumalıyız. Geçmişte sıkıntı çektiğimiz kişilerle deneyimlerimiz iyiyse iyi düşünmeli ancak kötü deneyimler edindiğimiz olaylar ve kişiler karşımıza geliyorsa 8-20 Ekim aralığında sonuç tekrar aynı şekilde gelişecektir diyebiliriz.

DÜNYA ÇAPINDA TUTULMA HATLARI TETİKLENİYOR

Merkür Retro'su, Dünya çapında tutulma hatlarının tetiklendiği Kuzey Amerika'nın Batı kesimleri, Meksika, Orta Amerika ülkeleri, Peru'nun batısı, Şili ve Arjantin'in güneyi tutulma hattı haricinde Çin, Fransa, Hollanda, Gürcistan ve Orta doğunun karışıklık içerisinde olabileceği ve doğa olaylarının oluşabileceğini bizlere anlatıyor. Ülkemiz için Silivri açıkları, Ege bölgesi ve Yunanistan sınırı ve doğu bölgelerimizde bir takım gerginlikler oluşabileceği gibi yer sarsıntılarına dikkat etmemiz gerekiyor. Bir olmamız ve kenetlenmemiz gereken bir zaman dilimindeyiz.

MERKÜR RETRO'SU PARASAL DURUMLARI ETKİLEYECEK

Finansal açıdan en çok toprak, maden - mermer, yer altı kaynakları, hava - deniz ulaşımı, online eğitimler, fosil yakıtlarla ilgili hisse senetleri ve projeler kar getirirken, dijital para birimlerinde riskli güvenilirliği az olan paralar gündemimizde olabilecek, dijital parada rakiplerine bir anda fark atabilecek piyasayı alt üst edecek bir haberle de karşılaşabiliriz. Altın piyasasında ise 8 Ekim tarihine kadar yükseliş seyredebilir, satış yapmak isteyenler kârlı satış yapabilirler. Ancak altın uzun vadede kazandırır, eğer ki satmaya ihtiyacınız yoksa 2023 Ağustos sonrası adımlar atmak daha kazançlı kapılar açacaktır.

Merkür Retro'su genelinde böbrek rahatsızlıklarına, migren ve grip ağrıları, koronanın aşısız olan kişiler arasında artışı ile mutasyonların pek çok masum kişileri etkilerken, 26 Eylül - 6 Ekim arası üreme organları rahatsızlıkları, 7 Ekim - 20 Ekim arası karaciğer, pankreas, şeker ve kalça kırıklarına dikkatli olmalıyız.

MERKÜR RETRO'SUNUN BURÇLARA ÖZEL ETKİLERİ

KOÇ BURCU KİM DOST KİM DÜŞMAN SEÇMELİ

Açık düşmanlıklara uğrayabileceğiniz bir süreçten geçerken, kim dost kim düşman anlamlandırabileceksiniz. Evliliğinizle ilgili önemli bir karar aşamasında olabileceğiniz gibi eşinizle birlikte şehir dışına yerleşme planları da yapıyor olabilirsiniz. Eşinizle aranızı açmak isteyenlere biraz kulaklarınızı kapatarak, yersiz tartışmaların geçici olduğunu bilerek hareket etmek, birbirinize kenetlenmek, bu zaman diliminden alacağınız etkileri hafifletecektir. Bu süreçte geçmişten kalan hastalıklarınızın tekrarlama olasılığı bulunuyor. Merkür Retro'sunda genel kapsamlı sağlık testinden geçmek sizin için iyi olacaktır.

BOĞA BURCU SAĞLIĞINA DİKKAT ETMELİ

Çalışma hayatınızda değişen şartlar ve projeler söz konusu olabilir, 8 Ekim -20 Ekim tarihi arasında yeni bir işe ve projelere başlamak uzun vadede sizi sıkıntıya sokabilir, aman dikkat. Evcil hayvanınızla ilgili bazı problemler gündemde olabileceği gibi, kendi sağlığınızla ilgili de biraz sıkıntı yaşamanız muhtemel, kontrollerinizi mutlaka yaptırınız.

İKİZLER BURCUNA GÜZEL HABER

Çocuğunuzun sağlığıyla ilgili kendinizi koşturuyor olarak bulabilirsiniz. Evliyseniz eski romantik günleri tekrardan hatırlayacaksınız. Bekarsanız bu süreç içerisinde ani verilecek ayrılık kararlarına karşı dikkatli olmalısınız. Ün kazanabileceğiniz yarım kalan projelerinizi tamamlamak için gökyüzü sizin yanınızda. Işığınız parlasın.

YENGEÇ BURCUNU EV KONULARI BEKLİYOR

Evinizin içerisinde çıkabilecek tamirler, buzdolabı, beyaz eşya aletlerinde oluşabilecek sıkıntılarla koşturuyorken kendinizi bulabilirsiniz. Bu süreç içerisinde çekirdek ailenizle aranızda oluşabilecek yanlış anlaşılmaların geçici olduğunu bilerek ilerlemek yerinde olacaktır. Aile büyüklerinizin sağlığına dikkat etmelisiniz. Eğer ki bebek bekliyorsanız, üreme organları, hamilelik şekeri, sistit gibi rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz.

ASLAN BURCU SEYAHATE DİKKAT

Kendinizi ifade ederken çevrenizdeki yakın arkadaşlarınız tarafından yanlış anlaşıldığınız pek çok konu oluyor olabilir. Trafikte çok dikkatli olmalı, araç muayenelerinizi yaptırmalısınız. Güvenliğinden emin olmadığınız araçlarınızla seyahat etmemeli, yolculuk sırasında da önemli eşyalarınızın kaybolma riskine karşılık yanınızda tutmanız daha yerinde olacaktır. Merkür Retro'su sürecinde randevularınıza geç kalabilir, belirlediğiniz seyahatler son dakikada iptal olabilir. Toplantılarınıza vaktinde yetişmek için vaktinden önce çıkmak yerinde olacaktır. Ayrıca telefon, bilgisayar, internet ortamında oluşabilecek kayıplara da açıksınız, haberiniz olsun.

BAŞAK BURCU RETRO SONUNDA DESTEK GÖREBİLİR

Parasal konularda aşırı harcama yapmamaya, borçlanmamaya, birine borç para verecekseniz alamama riskinizin olduğunu bilerek ilerlemelisiniz. Evliliğinizde, iş yaptığınız kişilerle görüşmelerinizde değer konusunda biraz sıkıntılar görünse de geçici bir sürecin içerisinde olduğunuzu bilmelisiniz. Hukuksal süreçlerle ilgili bazı gerilimler olsa da gökyüzü Retro bitimi sizi destekliyor olacak.

TERAZİ BURCU TAMAM MI DEVAM MI?

Sağlığa oldukça dikkat etmeli ve estetik operasyon kazalarına karşı Retro döneminde botoks veya bakımları biraz ötelemeniz gereken önemli bir Retro geçiriyorsunuz. Kendinizi ifade ederken kalbiniz ve mantığınız arasında kalıyor olabilirsiniz. Bu süreç içerisinde niyetinizi tam ifade edememek, gelecekte yaşayacağınız sıkıntılı süreçlere gebe olarak karşınıza çıkabilir. Evliliğinizde tamam mı devam mı kararı almak üzereyseniz 20 Ekim sonrasında karar vermek daha mantıklı olacaktır.

AKREP BURCU İÇİN DEĞERİNİ ANLAMANIN ZAMANI

Ruhsal dünyanızda bazı sıkıntıların üstesinden gelemiyor olabilirsiniz, bu süreç içerisinde eğer ki düşünceleriniz arasında bir çıkmazdaysanız psikolojik destek veya yaşam koçlarından yardım almanız, olaylara karşı başka bakış açıları ile ilerlemenize sebebiyet verecek gibi görünüyor. Beraberliğinizde temeli sağlam olmayan süreçler de sizi yoruyor olabilir. Kendinizin ne kadar değerli olduğunu hatırlatmanız size iyi gelecektir. Ayrıca bu süreç içerisinde bazı yakınların kayıpları, hastane ve izole edilen yerlerde kalmak durumunda da kalabilirsiniz. Yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeniz sizi pek çok negatif enerjiden koruyacaktır. Gizli düşmanlara da açık olduğunuz bir süreci gösterirken, hakkınızın yenmesine müsaade etmeyiniz.

YAY BURCU GERGİNLİĞE DİKKAT

Kalabalık ortamlarda bulunan öğrencileriniz, dostlarınız, çalışanlarınız veya takım arkadaşlarınız arasında çıkabilecek bazı gerilimler, küslükler sonucunda benden buraya kadar diyebilme ihtimaliniz bulunuyor aman dikkat. Hızlı vereceğiniz kararlar sonradan pişman olmanıza sebep olabilir. Şehirlerarası yolculukların da biraz aktif olduğu göksel kombinasyonlar, eskiden gittiğiniz ve aklınızda kalan bir memlekette bulunabileceğinizi anlatıyor.

OĞLAK BURCU SÜRPRİZLER VAR

Merkür Retro'sunda kariyer hatları biraz etkileniyor, özellikle 8-20 Ekim arası iş değişikliği yapmak, yöneticinizle sorun yaşamak ileride size sıkıntı verebilir, dikkatli olmakla birlikte önemli bir yöneticinin istifası ya da şehir değişikliği yapma ihtimali bulunuyor. Çalışma şartlarınızdaki dengesiz durumlar Ekim ayında biraz sizi sıkıntıya soksa da esas konu aile büyükleriniz ve onların sağlığı. Aile kökeninizden anne-baba, akrabalarınızın sağlıklarıyla da koştururken kendinizi bulabilirsiniz. Merkür Retro'sunun ikinci kısmında aileniz için yeni bir doktordan alacağınız yardımı düşünmeden evet dememelisiniz. Evinizin içerisindeki huzursuzluk ve gerginliklere dikkat ederken, sürpriz bir şekilde taşınma kararı da verebilirsiniz.

KOVA BURCUNU UZUN SEYAHATLERE DİKKAT

uluslararası bir projede yabancılarla çalışma, onların desteğini almayı deneyimliyor olabilirsiniz. Uzak seyahatlerde hırsızlıklara dikkat etmeniz gereken bir süreç yaşayabilirsiniz aman dikkat. Hukuki konularla ilgili yarım kalan davalarınız gündemde olabilir. Yüksek eğitim, yüksek lisans tezlerinizi tamamlamak için Merkür Retro'sunu değerlendirebilirsiniz.

BALIK BURCU SAĞLIĞA DİKKAT

Borçlar, banka, nafaka konularından yana biraz sıkıntılar oluşabilir. Önemli bir vergi yapılandırmanız bulunuyorsa borçlarınızı zamanında ödemeyi unutmazsanız daha iyi olacak gibi görünüyor. Ameliyat ve operasyonlar gündeminizde olabilir.

Yağmurda izlenebilecek 5 film önerisi