Merkür Retrosu bangır bangır geliyor! Eski sevgili dönüyor, şiddet olaylarına dikkat

Astrolog Özlem Recep Merkür Retro'sunun etkilerini kaleme aldı. Dünya üzerinde Retro etkisi birçok olaylara gebe bırakıyor. Şiddet vakalarına, yangınlara ve kazalara dikkat etmeli. Peki burçları Merkür Retro'sunda neler bekliyor? İşte detaylar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Merkür Retrosu Koç burcunda geriliyor. Teraziler kader bağlarında karara varıyor. Boğalar kandırıldıkları konularda gerçeği görüyor. Astrolog Özlem Recep bugün burçları bekleyenler sürprizleri kaleme aldı. İşte detaylar...

Sevgili Dostlarım,

Bir Merkür Retrosu daha bizimle birlikte.

Merkür Retrosu Koç burcunda gerilemeye başlayacak. Nisan ayının sonuna kadar retro enerjiler bizimle birlikte olacak.

Eski sevgili geri gelecek mi? Kimileri için eski sevgili geri gelirken kadersel bağları devam edenler bu döngüden el ele çıkacak.

Bazı burçlar gerçeklerle karşılaşak. Bazıları karşılaştığı gerçekler karşısında herkesi ve herşeyi silerken yeni bir döngü hazırlığı içerisine girecek.

Dünyayı ve burçları etkileyecek olan olaylar peki neler?

Koç burcunda gerçekleşen Merkür Retrosu, Koç burcunun Marsiyen enerjisiyle savaş, patlama ve terör eylemlerine açık olunan bir süreci bizlere gösteriyor olabilir. Bu döngü içerisinde patlamalara, yangınlara, kimyasal zehirlenmelere ve kazalara çok açığız. Göçmenler, yasalar ve vatandaşlık haklarıyla ilgili yasa değişiklikleri gündemde olabilir. Kaçak göçmenlerin kazalarını duyabilir, gemi kazalarına açık bir sürecin içerisinden geçilebilir. Sağlık açısından baş bölgesi, migren, kan hastalıkları, kanser, lenf ve ayaklara dikkat edilmelidir.

12 Burcumuzu bekleyenler;

Merkür Koç Burcunda Geriliyor Olacak

Koç: Merkür Retrosu senin burcunda geriliyor. Hayatın değişirken düşüncelerini patavatsızca paylaşmamalısın. Dış görünüşünle ilgili operasyonlarda geçtiğimiz senelerde kullandığın stilleri tercih edebilirsin. İğneli operasyonlar ya da botoks yaptırmak istiyorsan her zamanki hekiminden destek almalısın. İlişkilerin açısından da bu süreç sıkıntılı olabilir, kendini dengelemelisin.

Boğa: Aldatıldığın her konu gözler önünde. Arkandan dönen dolapların önüne çıkacağı bir süreci yaşayabilirsin. Görünür görünmeyen kazalara açıksın. Negatif enerjilere açık olduğun bu süreçte dualarla ilerlemen önemli.

İkizler: Çevren değişiyor. Gitmesi gereken kişiler giderken, yerlerindeki boşluk seni hayalini kurduğun olaylara taşıyacak. Şuan yalnız kalsan da bilemezsin hayalini kurduğun şeyleri belki de ilahi bir güç senin için yeniden yapılandırıyor.

Yengeç: Uzun süredir iş hayatından uzak kaldıysan eski firma, yönetici ve unvanlarla birlikte çalışma teklifleri gelebilir. Şirketinde yönetim değişebilir. Ailenin sağlığına ve küslüklere dikkat.

Aslan: Hukuksal süreçlerle ilgili tekrarlayan ya da sonuçlanacak bir sürecin içerisinden geçebilirsin. Eğitim hayatınla ilgili sınav ya da projelerinle ilgili alt yapıları tamamlayabilir, bitiremediğin projelerin için hız kazanabilirsin. Uzak yolculuklar açısından yeni yerler riskli olabilir, eski seyahat ettiğin yerler bu dönem için daha güvenli diyebilirim. Uzak yolculuklarda bavul kaybetme, hırsızlık ve pasaport kaybetme risklerine karşı dikkatli olmalısın.

Başak: Zührevi hastalıklara açıksın. Tekrarlayan ameliyat ve hastanesel süreçlerde gündeminde olabilir. Ortaklı projelerle ilgili bitiş aşaması döngüsünde olabilirsin. Banka kredi ve faiz süreçlerini dengelemelisin.

Terazi: İlişkinde araya giren kişilere karşı dikkatli olmalısın. Bu kişiler aranızı açmak isteyen dost ya da akrabalar olabilir. Eğer ki bitmesi gereken bir birliktelikse bitecek. Eğer ki kadersel bağlarınız kuvvetliyse bu süreci el ele atlatacaksınız. Ev sahibin bu süreç içerisinde problem çıkartabilir. Evinin içinde patlamalara çatlamalara ve bozulan eşyalara dikkat etmelisin.

Akrep: Sağlığına özen göstermen gereken bir dönemden geçmektesin. Sadece sen değil aile bireylerinin de sağlığına özen gösterilmesi gereken bir dönem. Eski plan ve projeler gündeminde olacak. Eski çalışma arkadaşlarınla karşılaşabilirsin. Bu dönem iş değştirmek riskli. İş hayatında olası aksaklıklar için önlemlerini alarak ilerlemelisin.

Yay: Eski aşk kapıyı vuruyor, elinde çiçekleri. Kadersel bağlarınız varsa karşına bu dönem çıkan eski aşkla ilerleyebilirsin. Bu dönem mevcut beraberliğin açısından geçtiğimiz aylarda bazı sıkıntılar yaşadıysan problemleri çözmek için de bu zaman dilimini kullanabilirsin. Eğer ki kadersel bağların yoksa mevcut ilişkin bitiş aşamasındaysa bazı gerçekleri farkedebilirsin. Çocuğunun sağlığına dikkat.

Oğlak: Aile içinde sağlık sıkıntılarıyla ilgilenmek durumunda kalabilir, bazı küslüklerin içerisinden geçebilirsin. Bu döngü içerisinde aile ve yuvanı toparlaman önemli. Özel hayatınla ilgili bitiş aşamasındaysan aşk acısı çekebilir, beraberliğindeki kişinin gizli kalmış olan yanlarını fark edebilirsin. Üreme organlarında oluşabilecek ameliyat ya da operasyonlara açıksın.

Kova: Önemli plan, proje, sözleşmeler açısından alt yapı çalışmaları yapabilir ve yabancılardan destek alabilirsin. Trafikte hız yapmaman oldukça önemli. Arkadaşların arasında kim dost kim düşmanın ortaya çıkıyor. Taşınma süreçlerine hazırlık yapabilirsin.

Balık: Parasal konularla ilgili kendini riske atacak hamlelerden uzak durmalısın. Önemli rahatsızlıkların bulunuyorsa ameliyat ve operasyonlardan geçebilirsin. Beraberliğin açısından eder mi değer mi döngüsünde karar vereceğin olaylar yaşayabilirsin.

Sevgilerimle,

Özlem Recep