Menopoz dönemindeki kadınların baş ucu tohumu! Sıcak basmalarından mide şişkinliklerine birebir

Keten tohumu öğütülerek tüketilmeli. Süt veya yoğurt içerisine katılan keten tohumu menopoz sürecinin daha rahat geçmesini sağlıyor. Zayıflamaya yardımcı oluyor. Peki keten tohumu sütü nasıl yapılır? İşte yanıtı...

Keten tohumu Omega 3 asitleri bakımından yüksek. Bağırsak sağlığını koruyan ve metabolizmayı hızlandıran keten tohumunun şifaları neler?

KETEN TOHUMU SÜTÜ: PARLAK CİLT, GÜÇLÜ KEMİK

Cilt Güzelliği: Omega-3 yağ asitleri ile ciltteki iltihapları azaltın, yaşlanma belirtilerini geciktirin ve cilt tonunuzu eşitleyin.

Kemik Sağlığı: Kalsiyum, magnezyum ve bor ile kemik yoğunluğunu artırın, osteoporoz riskini azaltın.

Menopoz Dönemi: Fitoestrojenlerle sıcak basmalarını hafifletin, hormonal dengeyi koruyun ve kalp sağlığınızı destekleyin.

Diğer Faydalar: Bağırsak sağlığını iyileştirin, kilo kontrolüne yardımcı olun ve liften zengin bir diyetin tadını çıkarın.

KETEN TOHUMU SÜTÜ TARİFİ

MALZEMELER:

1 yemek kaşığı keten tohumu

1 su bardağı su

Yarım çay kaşığı tarçın

Bal

YAPILIŞI:

Tüm keten tohumu ve suyu robottan geçirin. Bir bardağa alın ve üzerine tarçın serpin. Dilerseniz bal ile tatlandırabilirsiniz.

NOT: CA. geçirmiş olanlar mutlaka doktora danışarak tüketmelidir.