Melis Sezen güzellik ve zayıflık sırrını açıkladı

Güzelliği ve fiziğiyle Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen güzellik sırrını ve fit olmasının sırrını açıkladı. İşte Melis Sezen'in bakım rutinleri...

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, güzellik sırrı nemlendirici serumlar ve yağlar olurken, zayıflık sırrı ise dans ve yoga.

Alem Dergisi'nin sorularını yanıtlayan Melis Sezen, zayıflık ve güzellik sırrını açıkladı. Güne mutlaka kahvaltıyla başladığını söyleyen Sezen, çalışmadığı zamanlarda makyaj yapmadığını belirtti.

Güne nasıl başlarsın?

Yüzümü yıkarım ve lenslerimi takarım yoksa göremiyorum biliyorsunuz malum 8.5 miyop. Nemlendiricilerimi sürerim, dişlerimi fırçalarım ve çok güzel bir kahvaltı yaparım. En sevdiğim şey kahvaltı. Eğer o gün çalışmıyorsam uyandıktan 40 dakika sonra falan keyifli ve uzun bir kahvaltı yaparım. Çalışıyorsam da sette kahvaltı yapmaya özen gösteririm, bir şey yemeden asla güne başlayamam.

Son olarak bakım ve güzelliğe dair rutinlerin var mı?

Yüzümü yıkamak, göz altı kremimi ve nemlendiricimi sürmek vazgeçilmez rutinim. Cildim kuru olduğu için nemlendirici serum ve gece yağları da kullanıyorum. Arada nem maskesi yapıyorum. Çalışmadığım zamanlarda da hiç makyaj yapmayıp cildimi dinlendiriyorum.

İnanılmaz fitsin. Sporla aran nasıl?

Teşekkür ederim. Benim için spor dans. Şu an pandemiden dolayı Latin gecelerine ve milongalara gidemesek de çok özledim. Evde müzik açıp dans ediyorum, bir de bu yazın başında yogaya başladım. Spor olarak ise kayak yapmayı çok seviyorum, bir de voleybol oynarken içimden başka bir Melis çıkıyor.

Genç ve güzel gösteren Bella Hadid'in Jamsu makyajı nasıl yapılır?

Başak burcunun en sevilmeyen 3 özelliği