Mehmet Öz'den dümdüz karın için 3 kural

Mehmet Öz dünyaca ünlü Türk doktor. Çalışmaları ile gururlandığımız Mehmet Öz, karın yağlarına ilişkin 3 kuraldan bahsediyor. İşte dümdüz karnın 3 formülü...

Karın yağları verilmesi en zor bölgelerden. Karın yağlarını vermek ise biraz zor. Mehmet Öz'den karın yağlarını yok eden 3 kural...

KARIN YAĞLARI NASIL YAKILIR?

Şişkinlik önlemek için ananas ve yoğurt

Diyetinizde yapacağınız birkaç basit değişiklik, şişkinliği azaltabilir ve aynı zamanda sizi aniden gelen açlık krizlerinden kurtarabilir.

Diyetinizi bol meyve ve sebze, özellikle de balkabağı, yoğurt ve ananas gibi şişkinliği azaltmaya yardımcı olanlarla doldurduğunuzdan emin olun!

Göbek yağlarınıza karşı beslenmenizde baharatlara yer açın

Günlük beslenmenizde "karbonhidratı" bırakarak ve kan şekerini dengeleyen baharatlar kullanarak gizli göbek yağlarıyla savaşın.

İlişkilerde kıskançlık sevgi belirtisi mi?

Her öğünde bu baharatlardan birinden yarım çay kaşığı tüketin:

Tarçın

Karanfil

Kekik

Kırmızı biber veya

Zerdeçal

Kahvaltıda kahvenize veya yulaf ezmenize yarım çay kaşığı tarçın ve karanfil ekleyebilirsiniz. Böylece karın yağlarını kızartmaya yardımcı olabilecek lezzetli bir öğün yaratmış olursunuz.

Bebeksi ciltlerin 5 sırrı

Yağları eritmek için limon sulu yeşil çay!

Yeşil çaydaki antioksidanlar metabolik hızı ve yağsız vücut kütlesini artırmaya yardımcı olabilir. Yeşil çay kendi başına sağlıklı bir içecek olsa da, antioksidanlar vücutta kısmen parçalanır ve faydaların bir kısmını kaybedersiniz.

Yeşil çaya limon suyu eklemek, vücudunuzun yeşil çaydan altı kata kadar daha fazla antioksidan çıkarmasına yardımcı olur, karın eritici gücünü güçlendirir.