Meğer kel kalmışlar! Murat Boz, Kenan Doğulu ve Tarkan'ın saçlarına yaptıkları uygulama

Ünlü isimlerin estetik akımlarına yenisi eklendi. Murat Boz, Tarkan ve Kenan Doğulu gibi isimler aslında kel kalmışlar. Ancak Hollywood ve Asya oyuncularında da yaygın olan o uygulamayı saçlarına yaptırmışlar. İşte ünlülerin saçlarına yaptıkları uygulama...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Sürekli sahne ve kamera karşısında çıkan ünlü isimlerin bugünlerde özellikle Koreli oyuncular arasında yaygın olan o meşhur saç uygulamasını yaptıkları ortaya çıktı. Murat Boz, Tarkan ve Kenan Doğulu gibi isimlerin de aralarında olduğu bu estetik bakımı duyanların ağzı açık kaldı.

MEĞER KEL KALMIŞLAR!

İlk olarak Hollywood yıldızları arasında yaygınlaşan protez saç uygulaması şimdilerde en popüler uygulama oldu. Saç ektirme işleminin yaramadığını noktada yapılan bu uygulama ile ünlüler saçlarını daha gür ve canlı gösteriyor.

Geçtiğimiz aylarda Ji Chang Wook adlı Koreli oyuncunun sosyal medyada paylaştığı protez saçı olay olmuştu. Daha sonra ünlüler cesurca protez saçları olmadan paylaşımlar yaptı. Ülkemizde de birçok oyuncunun protez saç yaptırdığı ortaya çıktı.

PROTEZ SAÇ NASIL YAPILIR?

Protez saç, takma saçtan biraz daha farklıdır. Saç yapısı daha canlı ve parlak olan protez saç dipten uygulanır. Saçların dökülmüş seyrekleşmiş yerleri belirlenir.

Akabinde kişinin gerçekten sahip olduğu saçtan sipariş verilir. Aynı renk aynı kalınlıktaki saç seyrek ya da dökülmüş alana takılır. Ancak saç bakımı oldukça zordur.

Sürekli olarak dökülme ve seyrelme devam eder. Bu yüzden tecrübeli kişilerin yapması daha faydalı olacaktır. Saç derisine zarar verebilir.

Antik Mısırlı kadınların asırlar yıl önceki hayran bıraktıran cilt bakım yöntemleri! Kleopatra'nın pürüzsüz vücudu...