Mbappe ve Yamal görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo nerede? 1417 kişi denedi 35'i buldu...

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi; Lamine Yamal, Kylian Mbappe ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde istenen, Cristiano Ronaldo'nun 5 saniyede tespit edilmesi. Fakat Kylian Mbappe ve Lamine Yamal görsellerinin fazla olması, dikkatin yanı sıra zeka gerektirebiliyor. İşte detaylar…

Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe ve Lamine Yamal görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, Türkiye'deki birçok insanın ilgisini çekti. Zira optik illüzyon testinde Cristiano Ronaldo görselinin 5 saniyede bulunması isteniyor. Ancak hem Kylian Mbappe hem de Lamine Yamal görselinin fazla olması, Portekizli yıldız futbolcunun bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor.

ZEKA SINIRLARINI ZORLAYABİLEN OPTİK İLLÜZYON TESTİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız oldu. Nitekim Türkiye'de 1417 kişiye gösterilen bu testte, 5 saniyede Cristiano Ronaldo görselinin bulunması istendi. Ancak testi çözmeyi deneyenlerden sadece 35'i 5 saniyede istenilen görselin yerini bulabildi.

Optik illüzyon testinde, Kylian Mbappe ve Lamine Yamal görselleri çoğunlukta bulunuyor. Cristiano Ronaldo görselinden ise sadece bir tane bulunuyor. Üstelik söz konusu görsel gizli. Bu nedenle bulunması adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

Peki Türkiye'deki birçok insanın başarılı olamadığı bu optik illüzyon testinde, siz 5 saniyede Cristiano Ronaldo görselini bulabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o optik illüzyon testi;

Cristiano Ronaldo İpucu: Kylian Mbappe ve Lamine Yamal görsellerinin çoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde birçok insan başarılı olamamıştı. Eğer siz de gizli görseli bulamadıysanız, resmin orta hafif sağ tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

CRİSTİANO RONALDO GÖRSELİNİN YERİ

Optik illüzyon testinde birçok insan başarısız olmuştu. Çünkü Kylian Mbappe ve Lamine Yamal görsellerinin çoğunlukta olması adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Eğer hem dikkat hem de zeka gerektirebilen bu testte, Lamine Yamal ve Kylian Mbappe görsellerinin içindeki gizli görseli siz de bulamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte Cristiano Ronaldo görselinin yeri;

Güler ve Yamal görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo nerede? 9 saniyede 1314 kişiden 71'i buldu