Masumlar Apartmanı'nda hangi karakter size benziyor?

Masumlar Apartmanı'nda Safiye, Han, Gülben, Naci, Neriman ve Ege olmak üzere her karakter başka bir burcu temsil ediyor. Peki, kimler hangi burç? Masumlar Apartmanı'nda hangi karakter size benziyor? İşte merak edilen soruların yanıtı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Masumlar Apartmanı'nda bir karakter olsaydınız hangisi olurdunuz? Kararsız kalanlar içim Masumlar Apartmanı'nda Safiye, Han, Gülben, Naci, Neriman ve Ege'nin burcunu yazdık. Kimler hangi özelliklere sahip? İşte Masumlar Apartmanı'nda burçlar...

SAFİYE'NİN BURCU : BAŞAK

Masumlar Apartmanı'nda titizlik özelliğiyle baş edemeyen Safiye tam bir Başak burcu. Safiye'nin kendini evine adayan, hizmet ruhu yüksek ve aşırı evhamlı hâlleri Başak burcu olduğunun göstergesi.

HAN'IN BURCU: AKREP

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı elbette aşkına olan tutkusuyla ortaya çıkan Akrep burcu. Han'ın gözü kara, derin, kıskanç, biriktirip bir anda patlaması Akrep burcu özellikleri arasında yer alıyor.

GÜLBEN'İN BURCU: BALIK

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i olsa olsa ancak Balık olur. Gülben'in merhametli, hassas, zayıf, kırılgan, sulu göz, kolay inanan ve bağımlı hâlleri Balık burcu olduğunun göstergesi.

ESAT'IN BURCU: TERAZİ

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Terazi burcu. Esat'ın keyif aldığı konularda para harcaması, ne istediğini bulan yapısı, ilişkisinde bazen kararsız bazen de dengeli olması, zarif ve kibar olması Terazi burcunun özelliklerini yansıtıyor.

NACİ'NİN BURCU: YENGEÇ

Masumlar Apartmanı'nın romantik karakteri Naci, korumacı, içten içe seven, duygusal, sezgisel, sessiz ve kolay anlaşılmayan bir yapısı olması Yengeç burcu özellikleridir.

NERİMAN'IN BURCU: KOÇ

Masumlar Apartmanı'nda genç bir kız olan Neriman, güçlü, kararlı, inatçı, çalışkan, çocuksu ve açık sözlü olması Koç burcu özellikleridir.

EGE'NİN BURCU: KOVA

Masumlar Apartmanı'nın Ege'si tam anlamıyla Kova burcu. Ege'nin özgürlükçü, sosyal, iğneleyici, huzursuz, sert çıkışlar yapabilen, akıllı ve asi ruhu Kova burcu özellikleri arasında yer alıyor.