Mart ayına şanslı giren burçlar: Koç, Boğa, Akrep, Yay, Balık... İşte haftalık burç yorumları

4-10 Mart Haftalık burç yorumlarını kaleme alan Astrolog Özlem Recep, Martın ilk haftasında şanslı burçları açıkladı. Buna göre 2024 Martının ilk haftasında en şanslı burçlar Koç, Boğa, Akrep, Yay ve Balık burcu. Peki, hangi burç hangi konuda şanslı? İşte haftalık burç yorumlarında haftanın en şanslı konuları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astrolog Özlem Recep 4-10 Mart 2024 haftasının en şanslı burçlarını yazdı. Bazı burçlar paradan yana bazıları da özel hayattan yana şanslı. Mart ayının ilk haftalık burç yorumlarında Koç, Boğa, Akrep, Yay ve Balık burcunun yüzü gülebilir.

Haftalık burç yorumları astrolojiyle ilgilenenlere yol gösteriyor. Bu hafta bazı burçlar yükselişe geçecek. İşte haftanın en şanslı burçları ve konuları...

4-10 MART HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Koç: İş vesilesiyle eğitim, yolculuk, sözleşme konuları gündeminde. Yeni yerleşim alanları ve hayat tarzını değiştirmek için şanslısın.

Boğa: Aşk hayatında renkli bir hafta. Ortaklı işlerden gelebilecek sürpriz para kapıları açılıyor, bu parayı elinde tutman önemli.

Akrep: Yolculuklar gündeminde. Bazı hayallerini gerçekleştirirken para da kazanacaksın.

Yay: Kariyer hayatınla ilgili ipleri eline alıp kendini göstermen için şans ve fırsat seninle.

Balık: Çevren ve dostların sayesinde iş hayatında yükselişe geçebilirsin. Özel hayatınla ilgili kadersel bir karar almak üzeresin.

Küs kalamayan 3 burç! Onlar ortamların en çatlak burçları