Mart Ayı'nın en ballı burçları! Aşk, iş ve parayı buluyorlar! İşte o 3 burç...

Mart Ayı yeniliği ve başlangıçları temsil eder. Baharı temsil eden Mart 3 burcun da yüzünü güldürüyor. Peki hangi burçlar 3 müjdeyi birden buluyor?

Mart ayı mevsim değişiminin ayıdır, astrolojik bir yılın kapandığı ve yeni bir güneş döngüsüne geçtiğimiz aydır. Bu geçiş hem güneşin 1 yıllık döngüsü içinde yaşadığımız olayların nihayete ermesi hem de hayatımızda yepyeni başlangıçlara hazırlık dönemi olarak düşünülebilir. Mart ayına başladığımız ilk günler insan ilişkilerinde gelişim alanlarının ne olduğunu bize hatırlatırken bedensel ve zihinsel ihtiyaçlarımızın ötesinde bir de ruhumuzun doyum sağlamaya çalıştığı alanları bize hatırlatır vaziyette. Aşmamız gereken sınırlar, baskı altında hissetmemize neden olan gelişmeler, bir şeyleri kontrol etme dürtümüzün artması ancak hiçbir şeyi kontrol edemediğimiz gerçeğini bize hatırlatacak. Hayatın doğal akışında dürtüsel davranışların farkına varabildiğimiz ve akışa, ilahi olana teslimiyet bilincine geçtiğimizde olayların kendiliğinden nasıl sonuçlandığına şahitlik edeceğiz.

Hayallerimiz var, gerçekleştirmeyi istediğimiz hayaller. Hayallerimize kimleri ortak ediyoruz, gerçekten geleceğin senaryosu içinde olması gerekenler ve gitmesi gerekenler kim bunun ayırdına varıyoruz. İnandığımız her şey değişime uğrarken, yaşadığımız kalp kırıklıklarını kendi benliğimizle tamir etmeye çalışacağız. Aslında hayatımızda bize zarar verdiğini düşündüğümüz insanların neden karşımıza çıktıklarını öğreneceğiz. Konunun kendimizle olduğunu ve kendimizi sevmek veya sevememek ile olduğunun farkına vardığımızda, hayat senaryomuzun içindeki figüranlar ile vedalaşma mevsimi yaşayacağız. Bu ay bazı insanlar hayatımızdan uzaklaşabilir, üstelik çok uzun süredir bize bir şeyleri öğretmeye gelmiş o çok sevdiğimiz insanlar da olabilir uzaklaşanlar.

Yeniay ile iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcuna geçiyor, Nisan ayında Merkür Koç burcunda retro yapacağız için atacağımız imzalar, başlangıçlar önemli. 19 Mart sonrasında başlatacağımız işlerin Nisan ayında tekrarlanması veya ertelenmesi gibi konular gündeme gelebilir.

12 Mart tarihinde ise, Venüs yüceldiği Balık burcuna geçiş yapacak. Ilişkilerde bireysellikten ziyade bir olmanın, bütünleşebilmenin, fedakarlıkların, romantizmin dönemi başlıyor. Herşeyi sevebilme gücünü hissettiğimiz bir dönem olacak. Değer duygumuz yükselir, bereketimiz, yaratıcılığımız artar. Fakat satürnün balık burcunda olduğunu unutmadan bize verilen nimeti, sevgiği, şefkati doğru değerlendirmeliyiz.

MART AYINDAN AŞK,PARA VE İŞ BULAN BURÇLAR

Koç Burcu: Sevgili Koç, mart ayında hayatınızda bir dönemin kapanışı gerçekleşiyor. Ayın son haftasına kadar hayatınızla ilgili bir hesaplaşma, duygusal ve zihinsel arınma süreci yaşayacaksınız. Hem beden hem de ruh sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir ay var önünüzde. Yakın akrabalarınız, yakın çevrenizdeki insanların sağlığıyla ilgili konular gündeme gelebilir.

Bu ay ticari faaliyetlerde daha aktif olacaksınız. İletişim konuları daha fazla ön plana çıkıyor. Konuşmaya anlatmaya ihtiyac duyabilirsiniz. Ilişkiler konusunda terapi yöntemleri deneyebilir veya çevrenizdeki insanlar ile konuşma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Mahkemeler, hukuksal sorunların meydana gelebileceği bir ay olacak. Ortaklı iş yapanlar bir ayrılma süreci yaşayabilir, maddi gelirlerinizi arttırabilmek ve bireysel kazançlarınızı yönetmek adına yeni planlar oluşturacaksınız.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, mart ayında kariyer hayatınızla ilgili önemli gelişmeler meydana gelecek. Bir süredir hayalini kurduğunuz şeylerin gerçekleşmesi, hem mücadele gücünüzü kaybettiğiniz hem de ilahi yardımın geleceği güzel gelişmeler olacak. İşiniz nedeniyle daha fazla görünür olduğunuz, sosyal çevrenizin büyümesi, genişlemesi gibi etkiler yaşayacaksınız. Bazı arkadaşlıklar, dostluklar sona erebilir. Özellikle birlikte iş yaptığınız arkadaşlarınızla yol ayrımı yaşayabilirsiniz. Üretkenliğinizin arttığı, sanatla ilgilenenlerin yaratıcılık konusunda oldukça verimli olacakları bir ay olacak. Partnerinizle ilişkinizin geleceği ile ilgili önemli konuşmalar yapacaksınız. Ayın sonunda alacağınız kararlara, yapacağınız başlangıçlara dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, mart ayı sizin için oldukça hareketli olacak. Yurt dışı seyahatler, yeni eğitimler, uluslararası ticari ilişkilerin gelişimi, fiziksel imaj değişimleri, hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir ay karşınızda. Özellikle 10 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Balık yeniayı ile hayatınızdaki sürprizlere açık olun. Bu ay kariyer yaşantınız ve ev yaşantınızla ilgili değişiklikler söz konusu olacak. Taşınmak, mülk satışı ve alımı ile ilgili konular gündeminizde olacak. Gebelik haberi bekleyenler güzel haber alacaklar.