Mart ayı burçlarının özellikleri! Balık ve Koç burcu hangi karaktere sahip?

21 Mart-20 Nisan doğanlar Koç burcu, 19 Şubat-20 Mart arası doğanlar ise Balık burcu oluyor. Mart ayı burçlarının özelliklerini bir araya getirdik. İşte 19 Şubat-20 Mart doğumlu Balık burçlarının özellikleri...

Mart ayında doğanlar burcunu merak ediyor. 21 Mart-20 Nisan doğanlar Koç burcu, 19 Şubat-20 Mart arası doğanlar ise Balık burcu oluyor. Duygusallığı ile bilinen Balık burcunun ve kendine olan güveni ile ön plana çıkan koç burcunun özelliklerini biliyor musunuz? İşte mart ayı burçlarının özellikleri...

BALIK BURCUNUN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Balık burcu hassas ve duygusaldır

Balık kadınının duyguları çok büyük bir hızla değişir

Balık erkekleri uyumsuz gibi görünseler de her duruma ayak uydurabilirler

Kendine has çekiciliği vardır

Hayalleriyle ön plana çıkarlar

Çalıştığı ortama neşe katmakla birlikte ilham olurlar

MART AYI HANGİ BURÇ?

KOÇ

21 Mart-20 Nisan

BALIK

19 Şubat-20 Mart

BALIK BURCU KADINININ ÖZELLİKLERİ

Balık kadınının duyguları çok büyük bir hızla değişir.

Çoğu Balık kadını her türlü acıyı ve kederi güler yüzle karşılayıp "Ben bu dünyaya üzülmeye değil başarılı olmaya ve zevk almaya geldim, acı çekmeye değil" şeklinde tepki gösterir ve işine tam bir bağlılıkla devam eder.

Özellikle sanatın her dalına yatkındır.

Estetikle ilgili her alana ilgi duyar. Evine bakıldığında sanatçı ruhunun yansımaları hemen fark edilecektir.

Oldukça konukseverdir.

Kaliteyi sevdiği için konukları için en iyisini yapmayı sever.

Kendi hazırladığı şeyleri, konuklarına sunmaktan büyük zevk alır.

BALIK BURCU ERKEĞİNİN ÖZELLİKLERİ

Balık burcu erkekleri anlamlı bakışlarıyla karşılarındaki kişileri etkisi altına alırlar. Saçları da gözleri kadar dikkat çekicidir. Kıvırcık ve dalgalı saçları oldukça havalıdır. Balık erkekleri fiziksel olarak zayıf olsalar da yüzleri her zaman daha topludur.

Balık erkeklerinin en önemli karakter özelliklerinin başında hayalperest olmaları gelir. Hayalleriyle yaşayan Balık burcu erkekleri gerçeklerden çok uzaktır.

Duygusal bir karaktere sahip olan Balık burcu erkekleri çok şefkatli, kibar ve sadık eşlerdir. Çoğunlukla insanları kırmaktan çekinseler de bazen şaşırtacak derecede kaba ve kırıcı olabilirler. Bu tezat durum çift karakterli oluşlarıyla alakalıdır.

Balık erkekleri uyumsuz gibi görünseler de her duruma ayak uydurabilirler. Ancak biraz umursamaz bir karakterleri vardır. Azimli değillerdir ve iş hayatında istikrarlı oldukları söylenemez. Sorumluluk almak onlara göre değildir. Bu yüzden evlilik ve iş hayatında da geri planda olmayı tercih ederler.

KOÇ BURCUNUN ÖZELLİKLERİ

Genel olarak kendilerine çok güvenen Koç burçları, beğenilmekten hoşlanır ve kendilerini geliştirmeyi sever. Koç burcu kadını Aslan, Yay ve Akrep burcunda doğan erkeklerle daha iyi anlaşır.

Sosyal hayatları yoğundur. Yanındaki insanlara yardım etmekten zevk alır. Vefakardır, arkadaşlarının önemli günlerinde hep yanlarındadır. Kendi fikrinin alınması ona haz verir. Koç kadını, aklına geleni olduğu gibi söyler. Asla yumuşak başlı değildir. Eğer kışkırtılırsa şiddet yanlısı oluverir.

İyi bir anne ve ideal bir eş olabilir. Koç burcunda doğan kadınlar sevgiye çok önem verirler. Koç kadını için çocukların yeri çok özeldir. Çocuklarla iyi geçinir. Onlara büyülü bir dünya yaratır.