Margot Robbie güzelliğiyle büyüledi kıyafetiyle gözleri kanattı! Kırmızı halıda sınıfta kaldı

Güzelliğiyle büyüleyen Margot Robbie, yeni filmi olan Babylon'un galasındaki kıyafetiyle gözleri kanattı. Dünyaca ünlü markanın ikonik kıyafetini giyen Robbie sosyal medyanın hedefinde yer aldı. İşte eleştirilere neden olan Margot Robbie'nin tercih ettiği o kıyafet...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Başrollerinde Brad Pitt ve Margot Robbie'nin yer aldığı Babylon'un galası sosyal medyada olay oldu. Özellikle Margot Robbie'nin tercih ettiği kıyafet dünyaca ünlü markanın 1995 ilkbahar yaz koleksiyonundaki ikonik kıyafet oldu.

Kıyafet ilk kez 1995 yılında ünlü Fransız model tarafından Carla Bruni tarafından giyilmişti. O yıllara uygun tasarımı Robbie'nin bu kadar sıradan tercih etmesi ağır eleştirilere yol açtı.

İŞTE MARGOT ROBBİE'NİN TERCİH ETTİĞİ O KIYAFET

Mavi ipek ve saten kumaş arası bir parçadan üretilen düz kesin bel kısmından oturtmalı ve derin yırtmaçlı elbiseye kırmızı dantel taktırtan Robbie moda uzmanları tarafından eleştirildi.

Saf duru güzelliğiyle dikkat çeken ancak kıyafet tasarımındaki hata ve kıyafeti oldukça sade tercih etmesi kabul edilmeyen moda kombini olarak yorumlandı.

Takı ya da herhangi bir saç tasarımı yaptırmayan Margot'un "gecelikle mi geldi?" eleştirileri aldı başını gitti. Bu kadar sade tercih etmesinin en büyük nedeni ise Margot'un modadan anlamadığına yönelik eleştirilere yol açtı.

Kıyafetin değeri ise şuan yaklaşık 150 bin dolar olduğu iddia edildi. Tek bir parçanın bu fiyatı herkesi şaşırttı.

Modanın en ikonik ismi Alexa Chung olmak! Efsane kombinlere imza attı