Mangalda kül bırakmayan 3 burç

Yapamayacağı işleri yapabilirmiş gibi söyleyen insanlarla iletişim kurmak zordur. Bu kişilere genelde ''Mangalda kül bırakmaz.'' denir. Özellikle iş hayatında bu durumlarla sık karşılaşırız. İşte mangalda kül bırakmayan 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Abartmak, sözler vermek ve yapamayacağı işleri yapabilirmiş gibi söylemek ilişkilerde sorunlara neden olabiliyor. Bu kişilere genelde mangalda kül bırakmayan insan tipi olarak bilinir. İş ya da aile hayatında bu tarz insanlarla anlaşmak zordur. Peki, kimler böyle?

MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN 3 BURÇ

Koç burcu: Özgüveni en yüksek burçlardan biri olan Koç burcundan bir konu hakkında "Bilmiyorum" kelimesini asla duyamazsınız. Çünkü her konu hakkında mutlaka bir şeyler söyleme ihtiyacı duyarlar. Birçok alanda başarılı olurlar fakat başarılı olamadığı konuları da asla belli etmezler.

Başak burcu: Her şeyin en güzelini söylemekten asla çekinmeyen Başak burcu bildiği bir konu olduğunda mangalda kül bırakmaz. Eğer bir de damarına basarsanız yandınız.

Aslan burcu: Havasından geçilmeyen Aslan burcu hiç olmayacak şeyleri bile olabilirmiş gibi söyleyebilir. Hatta ikna yetenekleri yüksek olduğundan sizi olmayacak şeye bile inandırabilirler.

Aldığı şeyin önce fiyatını söyleyen insanların 3 özelliği

Hayatında ne olmazsa yaşayamazsın? Testi çöz öğren

İlaç gibi tarif 3 dakikada hazırlanıyor! Doğal ağrı kesici