Magnezyumu tavan yaptıran muzlu magnolia tarifi! Sinir sisteminiz bayram edecek

Muzlu magnolia tarifi merak ediliyor. Havalar ısınınca muhallebili, meyveli ve soğuk olan tatlılar popüler oluyor. Peki, muzlu magnolia nasıl yapılır? Evde 1 litre süt ve bir meyve çeşidi varsa muzlu magnoliyayı sadece yarım saatte yapabilirsiniz. Magnezyum deposu muzu yemeyi en keyifli hale getiren magnolia tarifi haberimizde...

Muzlu magnolia tarifi sıcak havaların en vazgeçilmez lezzeti. Çünkü bu tatlıyı yapmak hem kolay hem de hemen hemen herkesin evinde bulunan malzemelerden hazırlanıyor. Magnezyum deposu muzla en lezzetli magnolia tarifini deneyebilirsiniz. Ocakta yapılan bu tatlının tek püf noktası muhallebinin akışkan kıvamını tutturmak. Geri kalan her şey çok kolay ilerliyor. Sadece yarım saatte akşam tatlısını yapabilirsiniz.

Muzlu magnolia tarifinde en önemli malzeme süt, nişasta ve muz. İşte 3 adımda muzlu magnolia tarifi ve malzemeleri...

MUZLU MAGNOLİA TARİFİ İÇİN MALZEMELER

1 litre süt

1 su bardağı toz şeker

2 tane yumurta sarısı

2 yemek kaşığı nişasta

2 yemek kaşığı un

1 paket vanilya

1 paket süt kreması

4-5 adet muz

ARASI VEYA ÜZERİ İÇİN

1 paket bebe bisküvisi ya da pötibör bisküvi

MUZLU MAGNOLİA TARİFİ

1. Magnolia tatlısı tarifi için nişasta, şeker, un, toz vanilya ve yumurtayı bir tencerede karıştırarak ocağa alın. Yavaş yavaş sütü ilave edin ve sürekli karıştırarak topaklanmasına engel olun.

2. Muhallebi kıvamına gelene kadar kaynatın. Kıvamı yakaladığınızda altını kapatın. Eğer topaklanma oldu ise blenderden geçirin ve soğumaya bırakın.

3. Muhallebi soğurken bisküvileri rondodan geçirin. Muhallebi soğuduktan sonra içine bir paket kremayı ekleyin. Ardından blenderla veya çırpma teli ile karıştırın. Cam kâseye, kuplara veya borcama dökebilirsiniz. Sıra en keyifli kısma geldi. İlk olarak bisküvi sonra muz ardından muhallebi, sonra tekrar bisküvi çilek ve tekrar muhallebi ve en son üste bisküvi koyup üzerini süsleyin. Muz yerine çilek de deneyebilirsiniz. Afiyet olsun.

MAGNEZYUMUN FAYDALARI

Kasların güçlendirir

Sinir sistemine faydalıdır

Kan şekerini dengeler

Kalbe iyi gelir

Kemikleri güçlendirir

Strese ve depresyona iyi gelir

Baş ağrısını azaltır