Maden suyunu bardağa koymayın! Oysa yıllardır yanlış biliyormuşuz

Maden suyu birçok insan tarafından faydalı olduğu düşüncesi ile tüketiliyor. Ancak maden suyunun bardakta tüketilmesi tavsiye edilmiyor. Ayrıca bu durum, ''oysa yıllardır yanlış biliyormuşuz'' bile dedirtebiliyor. Detaylar haberimizde…

Maden suyu, insan sağlığı açısından faydalı olduğu düşüncesi ile pek çok insan tarafından tüketiliyor. Ayrıca düzenli olarak tüketilen maden suyu, vücudun ihtiyaç duyduğu mikro bileşenleri alma konusunda yardımcı olabiliyor. Ancak maden suyunun bardakta tüketilmesi tavsiye edilmiyor. Üstelik bu durum, ''oysa yıllardır yanlış biliyormuşuz'' bile dedirtebiliyor.

MADEN SUYUNU BARDAĞA KOYMAYIN

Maden suyu insan sağlığına faydalı içecekler arasında gösterilebiliyor. Nitekim kemik ve diş sağlığından kalsiyum ihtiyacına kadar birçok farklı yarar sağlayabiliyor. Ancak bardağa koyulması önerilmiyor.

Maden suyunun tüm faydalarından yarar sağlayabilmek için kendi çam şişesinde tüketilmesi öneriliyor. Çünkü maden suyu bardağa koyulduğunda köpürebilir. Bunun sonucunda ise içeriğindeki gazın açığa çıkabileceği söyleniyor. Bundan dolayı da kendi cam şişesinde tüketilmesi tavsiye ediliyor.

FAYDALARI NELER?

Maden suyunun faydaları pek çok insan tarafından merak edilebiliyor. İşte söz konusu faydalardan bazıları şu şekilde;

Kemik ve diş sağlığının güçlenmesinde yardımcı olabiliyor.

Günlük kalsiyum ihtiyacının karşılanmasında faydalı olabiliyor.

Kan basıncının dengelenmesine yardımcı olabiliyor. Ayrıca kan basıncının korunmasına destekçi olabiliyor.

Kolajen üretiminin desteklenmesine faydalı olabiliyor.

Mide asidinin dengelenmesinde yardımcı olabiliyor. Ayrıca midede oluşabilen bazı yanmaların nötralize olmasında faydalı olabiliyor.

Leblebi yiyen bayram ediyor! Günde sadece bir avuç tüketilirse...