Maddi koşullar iyileşiyor, şöhret kapılarını çalıyor! Terazi aşık, Kova çekici, Yay tatilde

16 Şubat 2024 günlük burç yorumları merak ediliyor. Koç burçları tatile çıkmayı planlıyorlar. Yengeç iş hayatlarında başarıya koşuyorlar. Peki 16 Şubat 2024 günlük burç yorumlarında neler var?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astrolog Özlem Recep günlük burç yorumlarını kaleme aldı. Başaklar için yeni bir döngü başlıyor. Terazi her an evlenebilir. Peki 16 Şubat 2024 günlük burç yorumlarında neler var?

16 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇLAR

Koç: Sevgili Koç, maddi kaynaklarınla ilgili planlamalar adına kısa seyahat ve sözleşme süreçlerin ön planda olabilir. Hafta sonuna doğru girdiğimiz bu süreçte ufak tatiller ve arkadaş gruplarının arasında sosyalleşmek isteyebilir, akraba ziyaretleri yapabilirsin. Evlilik hazırlığı içerisindeysen aileler tanışıyor.

Boğa: Sevgili Boğa, kendini yorgun hissedecek olsan da gün içerisinde maddi kaynaklarınla ilgili atılımlar söz konusu olabilir. Gelişen koşulların varlığı seni mutlu ederken iş hayatına destek verecek kişilerle görüşmeler yapmak iyi olabilir.

İkizler: Sevgili İkizler, düşüncelerin arasında sıkışıp kalma, büyük bir yardımın sana akacağını bilerek ilerlemelisin. Ruhunu yoran her ne varsa arana mesafe koyman ileride sana sıkıntı yaratacak olan kişilerden kurtulmanı gösteriyor.

Yengeç: Sevgili Yengeç, iç dünyana eğilmen gereken bir günden geçebilirsin. İş hayatın için fırsatlı bir zaman dilimi başlıyor. Aile ve çocuklarınla ilgili problemleri görmezden gelmemek iyi olabilir.

Aslan: Sevgili Aslan, geleceğe yönelik planlamalar yapma vakti geldiğini düşünüyorsun. Bu sürecin içerisinde yanında yakınında sana getirdiklerinden çok götürenlerle yol ayrımları yaşamak isteyebilirsin. Özel hayatınla ilgili eskiye yönelik bir şansın daha bulunuyor, değerlendirebilirsin.

Başak: Sevgili Başak, iş ve çalışma hayatındaki uyum gündeminde olacak. Yön değiştiren enerjiler sürecin içerisinde olsa da yeni bir çevre ve yeni bir iş akışı yapabilirsen gökyüzü seni destekleyecek.

Terazi: Sevgili Terazi, aşkta net olduğun vakitlerden birini yaşıyor olabilirsin. Geçmiş ve gelecek arasında kalırken zamanında ne kadar üzüldüğünü hatırlaman iyi olabilir. Hayatının merkezine koyduğun her ne varsa değişiyor. İş kaynakları açısından fırsatlar da seninle.

Akrep: Sevgili Akrep, içsel dünyanda dengede olmak isteyeceğin bir zaman dilimi içerisinde olabilirsin. Bu süreç seni geçmişi düşünmene ve ruhsal anlamda yorulmana sebep olabilir. Psikolojik tedavi ve süreçler ruhuna iyi gelebilir.

Yay: Sevgili Yay, ilişkinde net ve açık olmak isteyeceğin bir süreci yaşayabilirsin. Bu döngü tamam mı devam mı kararı olabileceği gibi bu kişiyi arkada bırakmak da isteyebilirsin. Kısa yolculuk ve tatil planları da gündeminde olabilir.

Oğlak: Sevgili Oğlak, maddi kaynaklarınla ilgili atacağın adımlarda temkinli olmalısın. Kaynakların artarken elde tutman oldukça önemli. İş hayatın açısından dengeler değişirken bazı planlamalar gelecekte olmak istediğin yere zemin hazırlayacak cinsten.

Kova: Sevgili Kova, gün içerisinde Venüs senin burcuna geçiş yapıyor. Seni alımlı ve cazibeli kılarken özellikle akşam vakitlerinde aile ve özel hayatını dengelemek için pek çok fırsatı karşına çıkarabilir.

Balık: Sevgili Balık, düşüncelerin o kadar yoğun ki bırak bazı şeyler sana hizmet etsin. Böyle durumlarda giden, biten ya da var olmaya başlayan olaylar senin dışında yani kadersel gerçekleşecek. Özel hayatınla ilgili bazı sırlar bulunuyorsa kimseyle paylaşmaman gereken günlerden geçerken, kararsız kaldığın konular bulunuyorsa bırak zaman cevabını versin.

Sevgilerimle

Özlem Recep