Limonu böyle tutun: Suyu bol bol akıyor! Oysa çözümü bu kadar kolaymış

Limon hemen herkes tarafından tüketiliyor. Çünkü yemeklere ve içeceklere eklenebiliyor. Ancak suyunu çıkartmak kimi zaman kas gücü gerektirebiliyor. Öte yandan limon sıkmanın bazı basit yöntemleri de bulunuyor. Detaylar haberimizde…

Limon birçok insan tarafından sıklıkla tüketilebiliyor. Çünkü bu besin yemeklere ve içeceklere ilave edilebiliyor. Ayrıca lezzet katmasının yanı sıra sağlıklı olarak da ön plana çıkabiliyor.

Limon sevilerek tüketilse de kimi zaman suyunu çıkartmak kas gücü gerektirebiliyor. Çünkü içindeki su bir türlü çıkmak bilmiyor. Öte yandan limonun suyunu çıkartmanın bazı basit yöntemleri bulunuyor. Üstelik söz konusu yöntemler, ''oysa çözümü bu kadar kolaymış'' bile dedirtebiliyor.

LİMONU BÖYLE TUTUN: SUYU BOL BOL AKIYOR

Limon sıkmanın pek çok farklı yolu bulunuyor. Ancak bu yollardan bazıları diğerlerine kıyasla daha kolay bir şekilde gerçekleşebiliyor. Nitekim limon sıkmanın, ''oysa çözümü bu kadar basitmiş'' dedirtebilen yöntemlerinden birkaçı aşağıda yer alıyor.

Limon dikey kesilip tutulursa, suyunun bol bol akması sağlanabilir. Çünkü daha fazla tutma imkanı olur.

Düz bir zeminde limon el ile hafifçe bastırılır ve yuvarlanır. Devamında kesilir ve suyu çıkartılır. Bu sayede suyunun bol bol akması sağlanabilir.

Çatal yardımı ile limon kolayca sıkılabilir. Bu sayede suyunun bol bol aktığı görülebilir.

Bu yöntemi ihmal etmeyin: Süt taşmasını önlüyor! Meğer çözümü bu kadar basitmiş