Liderlerin burcu ortaya çıktı! İşte Survivor All Star 2024 şampiyon adaylarının burcu…

Survivor All Star 2024 heyecanı başladı. Herkes Survivor All Star 2024 şampiyonu kim olacak diye merak ederken biz şampiyon adaylarının burçlarını kaleme aldık. Sizce hangi burç şampiyon olacak? İşte Survivor şampiyonlarının burç özellikleri…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Survivor All Star 2024 şampiyonu heyecanı başladı. Herkes Survivor All Star 2024'te Batuhan mı, Ogeday mı, Nefise mi, Seda mı şampiyon olacak diye merak ediyor. Çünkü bu sene sms olayı yok. Tamamen performans odaklı ve şampiyon oyuna göre belirlenecek. Survivor All Star 2024 şampiyonluğu konuşulurken buna aday Survivor All Star 2024 yarışmacılarının burç özelliklerini derledik. Sizce hangi burç şampiyon?

HANGİ BURÇ ŞAMPİYON?

Survivor All Star 2024'te finale Batuhan, Ogeday, Seda ve Nefise kaldı. Batuhan Kova, Ogeday Boğa, Seda Aslan, Nefise Balık burcu. Hepsi de güçlü burçlar arasında yer alıyor. Fakat bazıları daha güçlü. Sizce hangi burç şampiyon?

BATUHAN KARACAKAYA KOVA BURCU

Survivor All Star 2024'ün başarılı yarışmacılarından biri olan Batuhan Kova burcu. Kova burcu erkeğinin öne çıkan özelliği zeki ve akıllı olmaları. Her şeyi ciddiye alan Kova erkekleriyle anlaşmak zordur. Birçok şeyi kendi içinde yaşarlar ve anlatmak istemedikleri için bulundukları ortamda hayal gibidirler. Yaşama pratik bakarlar ve planlamayı severler, belirsizlikten hoşlanmazlar. Mükemmeliyetçi yapılarından dolayı, sert bir görünüm sergilerler.

OGEDAY GİRİŞKEN BOĞA BURCU

Survivor All Star 2024'te hem başarısıyla hem de tartışmalarıyla çok konuşulan Ogeday Boğa burcu. Boğalar genellikle rahat, güvenilir ve sabırlı bireyler olduğundan bu listedeki konumları bazı insanları şaşırtabilir. Ancak bu dış görünüşe aldanmayın, kenara itildikleri zaman oldukça agresifleşebilirler. Boğa burcunun saldırganlığı genellikle inatçı doğalarının bir sonucudur. Bir şeye karar verdiklerinde hayırı cevap olarak kabul etmeleri zor olabilir. Sembolleri, boğa başlı doğalarını simgeleyen boğadır. Boğa burçları ayrıca bazen kontrolden çıkan ve aşırı tepki vermelerine neden olan değişken bir öfkeye sahiptir. Duygularını her zaman en iyi şekilde kontrol edemezler ve hararetli anlarda biraz fazla dürtüsel olabilirler. Boğaların itibarlarıyla gurur duyduklarını ve gerekirse bunu savunmaktan çekinmeyeceklerini hatırlamak önemlidir. Her ne kadar barışçıl bir yaklaşımı tercih etseler de boğanın saldırganlığını hafife almamak gerekir.

SEDA OCAK ASLAN BURCU

Survivor All Star 2024'ün en çok beğenilen kadın yarışmacılarından biri olan Seda Ocak Aslan burcu. Aslan burcu kadınları her bulunduğu ortamda saygınlık ister. Cesur ve plansız davranışları ilişkilerde sorunlara yol açar. Aslan kadını severse mutlu eder, nefret ederse dünyayı dar eder. Bu yüzden ilişkileri tuhaf şekilde biter. Enerjileri, hırsları ve heyecanları genelde yüksektir.

NEFİSE KARATAY BALIK BURCU

Aşk insanı olan Balık burcunun hayal gücü de yüksektir. Çok çabuk hayal kırıklığına kapılırlar. Duyguları sürekli karışıktır. Zor güvenirler ve bu yüzden ilişkilerde sorun yaşarlar. Geçmişten kolayca kopamazlar.