AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA
Yemeklerde, kurabiyelerde ve tatlılarda lezzeti artıran margarinin zararı lezzetinden daha büyük. Uzmanlar, sofranın en tehlikeli gıdasının margarin olduğunu vurguluyor. Çünkü margarin kalp krizine davetiye çıkarıyor.
MARGARİNİN DİĞER ZARARLARI
Kalp krizi riskini artırır.
Kolesterolü artırıyor.
Kanser riskini artırır.
Bağışıklığı düşürür.
İnsülin tepkisini azaltır.
HAMİLELER İÇİN ÇOK TEHLİKELİ
Margarin hamilelik sürecindeki anneler için de çok zararlı. Margarinin içerisindeki trans-yağlar yeni doğan bebeğinize verdiğiniz sütün kalitesini düşürüyor ve ek olarak bu ürünün az bir miktarının bile tüketilmesi insülin seviyesini yükseltiyor.