Lewandowski ve Güler'in arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 7 saniyede 417 kişi denedi 12'si buldu...

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi; Robert Lewandowski, Arda Güler ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden oluşturuldu. Optik illüzyon testinde beklenen hem Robert Lewandowski hem de Arda Güler görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo'nun 7 saniyede fark edilmesi. Ancak belirtilen sürede tespit edilmesi dikkat ve zeka gerektirebiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri, dünya çapında birçok insan tarafından yoğun ilgi görüyor. Ayrıca futbolculardan hazırlanan testler pek çok kişinin tercihi olabiliyor. Çünkü söz konusu optik illüzyon testleri, zeka sınırlarını zorlamasının yanı sıra eğlenceli de olabiliyor.

Robert Lewandowski, Arda Güler ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi de eğlenceli olmasının yanı sıra yüksek dikkat ve üstün zeka gerektirebiliyor.

ZEKA VE DİKKAT GEREKTİREBİLEN OPTİK İLLÜZYON

Robert Lewandowski, Arda Güler ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim bu testi çözmeye çalışan pek çok insan Robert Lewandowski ve Arda Güler görsellerinin arasındaki gizli görseli bulamadı.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 417 kişiye gösterildi. Ancak 7 saniyede sadece 12 kişi hem Arda Güler hem de Robert Lewandowski görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo görselini bulabildi.

Peki birçok insanın başarılı olamadığı ve adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu test;

Cristiano Ronaldo İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, Robert Lewandowski ve Arda Güler görsellerinin çoğunlukta olması hemen herkesi uğraştırabiliyordu. Bu nedenle pek çok insan ipucundan faydalanabiliyor. Eğer siz de Robert Lewandowski ile Arda Güler görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo'yu bulamadıysanız, optik illüzyon testinin sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

LEWANDOWSKİ VE GÜLER'İN ARASINDAKİ CRİSTİANO RONALDO'NUN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarılı olamamıştı. Çünkü Arda Güler ve Robert Lewandowski görsellerinin çoğunlukta olması, Cristiano Ronaldo'nun 7 saniyede bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyordu.

Eğer zekanın yanı sıra dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde siz de Cristiano Ronaldo görselini bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz.

Zeka testi: Tilki ve pandaların içindeki kurt nerede? 1927 kişi denedi 7 saniyede 92'si bulabildi