Lazer epilasyon öncesi bu kuralları mıh gibi aklınızda tutun! Tüyler asla çıkmıyor

Lazer epilasyon istenmeyen tüylerin çıkmasını büyük oranda azaltıyor. Lazer epilasyon öncesi ve sonrası birtakım kurallara dikkat etmek gerekiyor. Peki uzmanlara göre lazer öncesi nelere dikkat edilmelidir? İşte yanıtı...

Lazer epilasyon öncesi rahat kıyafetler tercih edilmeli. Tahrişe neden olmamak için yüze yapılan epilasyon sonrası güneş kremi tercih edilmeli. Peki lazer epilasyon sonrasında nelere dikkat edilmeli? İşte yanıtı...

İstenmeyen tüyleri en kesin çözümler arasında görülen lazer epilasyon çok fazla tercih ediliyor. Peki lazer epilasyon yaptırmak isteyenler hangi kurallara dikkat etmeli?

LAZER EPİLASYON ÖNCESİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KURALLAR

Kadınların menstrual döneminde lazer epilasyona gidemez. Bunun dışında menstrual döneminde 2-3 gün sonra gidilmesi önerilir.

Lazer epilasyona gitmeden önce tüyler jilet veya, kısaltma makinasıyla kısaltılarak gidilmelidir. Lazer yapılacak bölgeye krem, parfüm losyon gibi ürünler sürülmemelidir.

Lazer epilasyondan sonra 24 saat boyunca duş alınmamalıdır.

İşlem uygulanacağı için rahat giyilip, çıkartılacak kıyafetler tercih edilmelidir.

Epilasyon işlemi tüm bölgelere rahatlıkla uygulanabilir. Bu bölgeler; boyun, yüz, kulak, ense, koltuk altı, göğüs, dekolte bölgeleri, sırt, göbek, kol, bacak, genital bölge, bel ve kalça bölgesi olarak sıralanabilir.

Lazer epilasyon hem kadınlar hem de erkekler için uygunudur.

Lazer epilasyon, işlemi tüm vücut için genellikle 2,5- 3 saat sürmektedir. Bu durum kıl yoğunluğu ve vücut durumuna göre de değişiklik gösterebilir.