La Casa de Papel' de sevilen oyuncuların 5 giyim tarzı

La Casa de Papel son zamanların en popüler dizileri arasında yer alıyor. La Casa de Papel oyuncularının rahat giyim tarzı dikkat çekiyor. Peki özellikle Y kuşağına rol model olan La Casa de Papel oyuncularının giyim tarzı nasıl? Biz de sizler için La Casa de Papel oyuncularının en çok beğenilen giyim tarzlarını ele aldık. Şimdi haberimizde...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

La Casa de Papel adından çokça söz ettiren bir Fransız dizisi. La Casa de Papel yeni sezonda izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Peki özellikle Y kuşağına rol model olan La Casa de Papel oyuncularının giyim tarzı nasıl? Biz de sizler için La Casa de Papel oyuncularının en çok beğenilen giyim tarzlarını ele aldık. Şimdi haberimizde...

LA CASA DE PAPEL'DE SEVİLEN OYUNCULARIN 5 GİYİM TARZI

TAKIM ELBİSE: Dizide takım elbiseleriyle şıklığı yakalayan Álvaro Morte, normal hayatta stiliyle gençlere ilham oluyor.

SOKAK STİLİ: Dizinin özgür kızı Alba Flores rahat tarzıyla dikkat çekiyor. Sokak tarzı ve etnik kültürü bir araya getiren Alba Flores 'da tarzıyla dikkat çekiyor.

SWEET- KOT: Spor giyimiyle salaş tarzını yansıtan Miguel Herrán, dizinin genç oyuncularından biri. Miguel 'de enerjik tarzıyla şık olmayı başarıyor.

SPOR TARZ: Dizide polisi canlandıran Itziar Ituño 'da modayı takip edenler arasında. Spor-şık tarzını benimseyen Itziar 'da ne giyse kendine yakıştıranlardan.

MARJİNAL KIYAFETLER: Çılgın tarzı ve kocaman gülümsemesi ile dizinin sevilen karakterlerinden Úrsula Corberó'nun tarzı çok seviliyor.