Küs kalamayan 3 burç! Onlar ortamların en çatlak burçları

Burçlarda ideal partneri bulmak zor. Çünkü her burç için bir çatlak özellik mutlaka var. Bugün küs kalamayan burçların özelliklerini yazdık. İlişkilerine değer veren, partnerlerinden uzak kaldığında akılları karışan bu burçlar küs kalmaya dayanamaz. İşte astrolojiye göre küs kalamayan 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İlişkilerde uzun süreli küslükler her burç için geçerli değildir. Yalnızca kendilerinin ve partnerlerinin olduğu bir hayata uyum sağlamak onlar için zor olduğundan bulduklarında da bırakmaları zordur. Kısa süreli öfkelenen bu burçlar küslüklerini günlerce devam ettiremez.

Küs kalamayan burçların başında İkizler, Balık ve Başak geliyor. Kararsızlıklarıyla meşhur bu burçlar ilişkilerinde partnerlerine düşkündür. Bu nedenle ayrılığı göze almaları zordur. Peki, bu burçların özellikleri ne? İşte küs kalamayan ikizler, balık ve başak burcunun özellikleri...

KÜS KALAMAYAN 3 BURÇ

İkizler: İletişimci olan İkizler burcu kelebek gibidir. Kızsalar da üzülseler de duygu durumları hızlı değişir. Kendi kendine küser kendi kendine barışırlar. Bazıları küs olduğunu bile unutur.

Balık: Uyumu seven Balık burcu bencil değildir. Kararsız olabilirler ama onları ikna etmek kolaydır, bu yüzden küs kalamazlar. Fedakarlık yapmaktan çekinmezler.

Başak: Yanlış anlaşılan burçlar arasındadır. Seçidir, mükemmeliyetçidir ama kin tutmazlar. İstedikleri ve ihtiyaç duydukları şeye sahip oldukları sürece onları barışmaya ikna edebilirsiniz. Başaklar dinlenmeyi bilmezler ve kendilerini yorarlar.