Kronik kabızların süper içeceği! Bağırsakları saat gibi çalıştıran komposto tarifi

Bağırsakları rahatlıkla çalıştıran komposto tarifinin detaylarını derledik. İçerisinde birçok vitamin barındıran ve meyveler olan komposto mide ve bağırsak sisteminin çalışmasını sağlıyor. İşte tuvalete çıkaran komposto tarifi...

Tuvalete çıkmak sizin için bir işkenceye dönüşüyorsa bu tarifi mutlaka deneyin. Komposto içeceği bağırsakta zorlanmaların önüne geçiyor. Yaz meyveleri ve tarçının da olduğu komposto nasıl yapılır?

BAĞIRSAKLARI MOTOR GİBİ ÇALIŞTIRIYOR

Düzenli tüketilmesi durumunda sindirim sistemine yardımcı olan ve bağırsakları çalıştıran komposto tarifi sizi bu dertten kurtaracak. İçerdiği lifler sayesinde tokluk hissi yaratarak kilo kontrolü konusunda destekleyici olan komposto tarifi sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak için de vücudunuzda formu sokmaya yarayacak. Yaz aylarında serinletici bir içecek olarak tüketebileceğiniz bu lezzet bağırsakları düzenli çalıştırma konusunda da destekleyici oluyor.

Yalnızca bağırsak çalıştırmak için değil sindirim sistemini düzene koymak ya da kilo kontrolü sağlamak için de bu kompostodan yararlanabilirsiniz. Doğal yöntemlerle dengeyi sağlamak oldukça önemli görülürken evde kolayca hazırlayabileceğiniz ve bağırsakları harekete geçirebileceğiniz bu tarif sizin için harika bir seçenek oluşturuyor.

BAĞIRSAK ÇALIŞTIRICI KOMPOSTO TARİFİ

Malzemeler:

100 gram armut

10 adet çilek

150 gram şeftali

150 gram elma

1 adet çubuk tarçın

2 dal taze nane

70 gram esmer şeker

Yapılışı:

Bütün meyveleri bir tencereye koyun. Daha sonra üzerine yaklaşık 50 ml kadar su ekleyip ocakta orta ateşte pişirin.

Şeker eridikten sonra üzerine 1 su bardağı su koyup kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra ateşten alıp üzerine tarçın ekleyip tüketebilirsiniz.